Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δεν θα πραγματοποιηθούν λαϊκές αγορές στο Δήμο Καρδίτσας

aithousa dimotikou simvouliou Karditsas

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής

Εν μέσω της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα με την πανδημία του COVID 19 και κατόπιν σχετικών εισηγήσεων τόσο της επιτροπής λαϊκών αγορών όσο και του άτυπου συντονιστικού οργάνου, η Δημοτική αρχή Καρδίτσας αποφάσισε για το διάστημα από 6 μέχρι 12 Απριλίου, να μην πραγματοποιηθούν όλες οι  λαϊκές αγορές που είναι χωροθετημένες στα όρια του Δήμου Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article
syntakseis

Συντάξεις Μαΐου 2020. Αλλαγές για αποφυγή συνωστισμού στα ΑΤΜ

Next Article
lap oksias slide

Απόφαση απορριπτική της Αποκεντρωμένης στην προσφυγή για τη συμφωνία του Δ. Μουζακίου και εταιρείας για μικρό Υ/Η στο Μελίσσι Οξυάς

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…