Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 23.09.2016 έως 11.00 ώρα της 24.09.2016

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη σήμερα (24-09-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε αποθήκη τροφίμων, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα, δεν ολοκλήρωσε όμως την πράξη του, καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά του να επέμβει στον ηλεκτρικό πίνακα της αποθήκης. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (23-09-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για σωματική βλάβη από αμέλεια, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (23-09-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για κλοπή από σούπερ μάρκετ Συνελήφθησαν, χθες (23-09-2016) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαπές, ηλικίας 43 και 16 ετών, διότι αφαίρεσαν από σούπερ μάρκετ διάφορα τρόφιμα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος. Επιπλέον, από την κατοχή των δράστιδων κατασχέθηκαν και καλλυντικά, η προέλευση των οποίων διερευνάται.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (23-09-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 56χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη σήμερα (24-09-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (164,21) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (23-09-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα είδη ένδυσης, τα οποία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
————————- ——————————————————————–
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθησαν, χθες (23-09-2016) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 30χρονος και μία 19χρονη, διότι κατείχαν από κοινού μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου την Δευτέρα 26/9/2016

Next Article

Το «Ημερολόγιον Βαλκανικών Πολέμων 1912-13» του Στέφανου Κ. Τζάνου