Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δίκτυο άρδευσης 12,7 χλμ σε χωριά της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

solines ardefsis slide

 Σε αντικατάσταση σωλήνων άρδευσης σε δίκτυο συνολικού μήκους 12,7 χλμ σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 220.000 ευρώ που αφορά την αντικατάσταση σωλήνων άρδευσης στις Τοπικές Κοινότητες Φύλλου, Μεταμόρφωσης, Ανάβρας, Ρούσσου, Φαναρίου και Ορφανών της Π.Ε. Καρδίτσας.

«Με έργα ουσίας, στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων της παραγωγής και τις καθημερινές ανάγκες τους» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Συνεχίζουμε καθημερινά να εργαζόμαστε, με σχέδιο και προγραμματισμό, διεκδικώντας περισσότερους πόρους για  χρήσιμα έργα που  οδηγούν σε χρηστή, ορθολογική  διαχείριση του αγαθού του νερού και μειώνουν το κόστος παραγωγής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.




Total
0
Shares
Previous Article
antiplimirika Trikala slide

Προχωρούν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Next Article
Asimina Skondra 2020 slide

Ασημίνα Σκόνδρα: Να ενταχθούν στα Βαρέα και ανθυγιεινά οι εργαζομένοι στο ΕΣΥ - ΕΚΑΒ

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…