Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμητρα/Απόλλων: Πιο νεανική δε γίνεται.

Έναρξη προετοιμασίας 8 Αυγούστου.

Ο Φώτης Βασιλάκος προπονητής τερματοφυλάκων.

Τη Δευτέρα 8/8 στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας (6:00 μ.μ.) έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας της ερασιτεχνικής ομάδας της Δήμητρας/Απόλλων. Η διοίκηση και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας αποφάσισαν τη φετινή χρονιά να στηριχθούν σε μεγαλύτερο βαθμό σε αθλητές της Ακαδημίας ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους στη μεγάλη κατηγορία του νομού. Αρκετοί ποδοσφαιριστές από τους πρωταθλητές τους Παιδικού πρωταθλήματος (γεννηθέντες 2001) θα ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα και μαζί με τους μεγαλύτερους (γεννηθέντες 1998-99-00) θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο με μοναδικό στόχο το καλό ποδόσφαιρο και τη βελτίωσή τους.

Μερικοί από τους παραπάνω αθλητές έχουν μπει στο στόχαστρο κάποιων ΠΑΕ και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν κάποιοι από αυτούς ενταχτούν στα τμήματα υποδομής ενώ έξι παιδιά που γεννήθηκαν το 2001, θα ταξιδέψουν το Νοέμβριο στη Στουτγάρδη για προπονήσεις και φιλικά αφού πέρασαν τα τεστ που διεξήχθησαν στο τέλος Μαΐου στην Αθήνα.

Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί και πάλι ο προπονητής τερματοφυλάκων Φώτης Βασιλάκος ο οποίος επιλέχθηκε από τη Δήμητρα/Απόλλων για την εκπαίδευση όλων των αθλητών που θέλουν να μάθουν και να βελτιώσουν προσωπικά στοιχεία για τη δύσκολη θέση του τερματοφύλακα.

Η Δήμητρα/Απόλλων ευχαριστεί τους αθλητές Λ. Μπαούτη, Α. Νάζο, Β. Καρατζά και Β. Ζαφειρόπουλο για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται κάθε επιτυχία.

Τις προσεχείς ημέρες η Ακαδημία της Δήμητρας θα ανακοινώσει τους αθλητές των τμημάτων υποδομής που ήδη μεταγράφηκαν σε μεγάλους συλλόγους (ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Αταλάντα).




Total
0
Shares
Previous Article

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Λ. Πλαστήρα: Kazarma Music Festival – Μουσική γιορτή για νέα ταλέντα

Related Posts