Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του Υποψηφίου Προέδρου ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ. Γιάννη Ντενησιώτη

.

Φίλες και Φίλοι,

 Από την ημέρα της εκλογής του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να ανοίξει τις πόρτες της Νέας Δημοκρατίας Να ανοίξει μια νέα σελίδα στην Παράταξη, με μπροστάρηδες τις νέες και τους νέους.

 Τους άξιους και καταξιωμένους επιστήμονες, αλλά και τους ανθρώπους της αγοράς και της παραγωγής. Τους εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα στη βιοπάλη αλλά και εκείνους που έπεσαν θύματα της βαθιάς οικονομικής κρίσης, χάνοντας την θέση εργασίας τους. Τους Έλληνες της ελληνικής περιφέρειας που αγωνιούν για το παρόν, αλλά δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους για το μέλλον.

 Στις 13 Μαΐου, οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισες καλούμαστε να γράψουμε το δικό μας κεφάλαιο στην ιστορία της Παράταξης, δικαιώνοντας τις προσδοκίες όσων πιστεύουν ειλικρινά, ότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα από  τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση. Τις ελπίδες εκείνων που πιστεύουν ότι έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

 Με αφοσίωση στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφάσισα να ανταποκριθώ με όσες δυνάμεις διαθέτω στο ειλικρινές κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των Νεοδημοκρατών του Νομού μας με την συμμετοχή μου στις εκλογές για τη ΝΟΔΕ Καρδίτσας.

 Γιατί πιστεύω βαθιά ότι στις 13 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία και Η ΝΟΔΕ Καρδίτσας μπορούν να γυρίσουν σελίδα.

 Με όρεξη και αφοσίωση στις προτεραιότητες του τόπου μας.

 Επενδύοντας στις γνώσεις και τις εμπειρίες από την πραγματική ζωή.

 Με ειλικρινή σύνθεση απόψεων και συνεργασία ανάμεσα στα στελέχη που παραδοσιακά στηρίζουν την Παράταξη μας και εκείνους που συνασπίζονται καθημερινά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα της Πατρίδας μας.

 Αξίζουμε καλύτερα, γι’ αυτό την μάχη της 13ης Μαΐου, την δίνουμε ενωμένοι, όλοι μαζί.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Ντενησιώτης του Ηλία

fvto

Μαθηματικός, MSC




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Next Article

Επίσκεψη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ" από την Αλεξ/πολη στο Μαυρομμάτι