Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αθ. Καρύδα για την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

karydas athanasios 860

 

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ “ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ” κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΥΔΑ

Αγαπητοί Δημότες, Φίλες και Φίλοι

Θέλω να ευχαριστήσω τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και τους συνεργάτες μου, που με ακολούθησαν και έδειξαν εμπιστοσύνη στο όραμα που από κοινού δημιουργήσαμε, για μια ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στο Δήμο Μουζακίου.

Το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε και δημοσιοποιήθηκε, απαρτίζεται από ικανά στελέχη, νέα άτομα και ιδέες, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ακολουθούν την πεπατημένη, δεν συμμετέχουν με σκοπό μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά κοινός στόχος όλων μας, είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, ώστε να υλοποιηθεί η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ που θα ανατείλει στον Δήμο Μουζακίου.

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να προαναγγείλουμε την περιοδεία που θα διεξάγουμε στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Μουζακίου, στα οποία θα συναντηθούμε με τους συνδημότες μας, ενστερνιζόμενοι τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους. Σκοπός μας είναι, μέσα από τον διάλογο, να προβάλλουμε το Πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, να ακούσουμε τις ιδέες τους και να εργαστούμε άοκνα, για την υλοποίηση τους.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Λ. Καρύδας

Επικεφαλής του Συνδυασμού “ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ”

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μουζακίου

nea elpida logo 4




Total
0
Shares
Previous Article
erga Panagia Spilia

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά στην ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Ιεράς Μονής Σπηλιάς προς Βραγκιανά

Next Article
ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Προγραμματική δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αθ. Καρύδα και της ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…