Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του Δημήτρη Σιούφα για τους Επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων

 

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χθες για περίπου εκατό τέσσερις χιλιάδες νέες και νέους της Πατρίδας μας άνοιξε ο δρόμος της Ανώτατης Παιδείας, της πορείας προς την πνευματική και επαγγελματική ζωή. Μεταξύ αυτών και εκατοντάδες νέοι και νέες από το Νομό μας και με εξαιρετικές επιδόσεις.

Στις οικογένειές τους, στους καθηγητές τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Στο δικό τους αγώνα για μάθηση, γνώση και ήθος, στηρίζεται η επιτυχία τους, μαζί με την δική τους προσπάθεια.

Σε όσα από τα παιδιά δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο ή επέλεξαν άλλους δρόμους έχω να πω, το λέω πάντα, ότι η ζωή έχει πολλές ευκαιρίες  πάντα για όλους, αλλά και άλλες επιλογές.

Η επιτυχία στη ζωή και η  εξασφάλισή της  εξαρτάται από την προσωπική  αυτογνωσία, την  αυτοπεποίθηση, τον καθημερινό αγώνα, την έμπνευση, την επιμονή και την εργατικότητα.

Και βεβαίως από όλους μας, να βγάλουμε όσο πιο σύντομα γίνεται, την Χώρα από την κρίση, για να ξανάρθει δυνατά η προοπτική και η αισιοδοξία για το μέλλον τους.

Ας είναι γερά και καλότυχα όλα τα παιδιά της Ελλάδας».




Total
0
Shares
Previous Article

Γ. Καραβίδας: Απάντηση σε δημοσιεύματα και προσωπικές επιθέσεις

Next Article

Μήνυμα του κ. Γιάννη Μπουτίνα για τους Επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση