Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση Γεώργιου Κωτσού για την άνοδο των Τιτάνων Παλαμά στην Β΄Εθνική μπάσκετ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ «ΤΙΤΑΝΩΝ» ΠΑΛΑΜΑ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Παλαμά «Οι Τιτάνες», για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Β’ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών.

Οι «κυανόλευκοι» φέτος έκαναν ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα και ολοκληρώνουν την σεζόν επιτυγχάνοντας τον στόχο της επιστροφής τους στο μπασκετικό προσκήνιο. Δικαίως βέβαια, καθότι με τα αποτελέσματα που έφεραν στους αγώνες, απέδειξαν ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Άλλος ένας Σύλλογος με αθλητές από την όμορφη περιοχή μας, διέγραψε την δική του ξεχωριστή, νικηφόρα πορεία, στον κοινό αγώνα για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδες και την προβολή του Νομού μας σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο!

Όλοι οι Καρδιτσιώτες νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια για το επίτευγμα των «Τιτάνων» και ευχόμαστε από καρδιάς, τον επόμενο χρόνο να πανηγυρίσουμε ξανά, όλοι μαζί, νέες μεγάλες επιτυχίες τους.




Total
0
Shares
Previous Article

1ο Αντάμωμα Αγραφιώτικων και πεδινών χωριών στο Μαυρομμάτι

Next Article

Εκστρατεία για έναν «καθαρό Δήμο Μουζακίου» από την Δημοτική Αρχή

Related Posts