Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση Γεωργίου Κωτσού για την άνοδο του ΑΣΚ στην Α2 Εθνική

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΚ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και στους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας (Α.Σ.Κ.), για την μοναδική επιτυχία της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία του Μπάσκετ Ανδρών.

Η τεράστια νίκη επί της πρωταθλήτριας Καστοριάς, σφράγισε το εισιτήριο της ομάδας μας για τα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ και έστειλε στα ουράνια χιλιάδες Καρδιτσιώτες στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό.

Μέσα στην Ελλάδα της κρίσης και της έντονης ανησυχίας για το μέλλον, ο άθλος που κατάφεραν για πρώτη φορά στα χρονικά του Νομού μας, οι άνθρωποι μιας μικρής, αλλά άρτια οργανωμένης και ψυχωμένης ομάδας όπως ο ΑΣΚ, στέλνει στην κοινωνία μας ένα ηχηρό μήνυμα!

Τα πάντα είναι δυνατά ακόμη και μέσα στις πιο δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συγκυρίες, αρκεί να υπάρχει ομόνοια, στενή συνεργασία και η προσπάθεια για την επίτευξη ενός στόχου να είναι συνεχής και δυναμική.




Total
0
Shares
Previous Article

Η καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων απλώνεται και στην Καρδίτσα!

Next Article

Θέση εργασίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…