Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση Β. Τσιάκου αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας για το δημοψήφισμα της Κυριακής

Δήλωση του Βασίλη Τσιάκου αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας για το δημοψήφισμα της Κυριακής

tsiakosΤην Κυριακή καλούμαστε στις κάλπες για να ψηφίσουμε στο δημοψήφισμα. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία όπως εξελίσσονται τα πράγματα αποκτά ιστορικές διαστάσεις. Η κυβέρνηση αποφάσισε να μεταφέρει στους ώμους των πολιτών τη λήψη μιας κρίσιμης απόφασης, η οποία αναμφίβολα θα διαμορφώσει το μέλλον των επόμενων γενεών. Οφείλουμε πριν πάρουμε την τελική απόφαση να υπολογίσουμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η χώρα να οδηγηθεί σε πολύ μεγάλες περιπέτειες αν υπάρξει Ευρωπαϊκή και Διεθνής απομόνωση. Θα πρέπει λάβουμε υπ όψη ότι για τη χώρα μας το Ευρωπαϊκό κεκτημένο αποτελεί μονόδρομο.

Είναι δεδομένο πως η χώρα βρίσκεται μπροστά σε πολύ μεγάλα διλήμματα, όμως σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πλαίσια που δεν μπορεί να αμφισβητούνται, όπως είναι η Ευρωπαϊκή προοπτική της.

Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Ο ελληνισμός υπέστη τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές όταν το έθνος ήταν διχασμένο.

Καλώ τους πολίτες να σταθμίσουν όλα τα δεδομένα και να ψηφίσουν με σύνεση. Τέλος καλώ τους πολίτες ανεξάρτητα από την επιλογή τους, που είναι απολύτως σεβαστή, να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και όλοι μαζί να επιδιώξουμε την ανόρθωση της οικονομίας μας για την αποφυγή εθνικών περιπετειών.

Από τη Δευτέρα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, η χώρα θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και να επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς που είχε πριν την κρίση των τελευταίων ημερών. Είναι ιστορικό χρέος όλων μας να κρατήσουμε τη κοινωνία μας ενωμένη.

Καλώ τους πολίτες να ψηφίσουν ΟΧΙ στο διχασμό ΝΑΙ στην ενότητα ΝΑΙ στην Ευρώπη.




Total
0
Shares
Previous Article

Προσκυνηματική εκδρομή στην Εύβοια πραγματοποίησαν προσκυνητές από το Μαυρομμάτι

Next Article

Συγκινητική η προσέλευση του κόσμου στο Ιερό Προσκύνημα των Αγίων Αναργύρων στην Κρανιά