Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση της δικηγόρου Βασιλείας Π. Γιαβρούτα υποψηφίας δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Μουζακίου

giavrouta vasia

 

Δήλωση της δικηγόρου Βασιλείας Π. Γιαβρούτα, υποψηφίας δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Μουζακίου με το συνδυασμό «Ενωτική Πρωτοβουλία»

Μιας και η Κυριακή της «κρίσης» είναι πλέον μια ανάσα μακριά και είναι η πρώτη φορά στην επαγγελματική μου πορεία που δεν συμμετέχω σε εκλογική διαδικασία βάσει ιδιότητας ως δικαστική αντιπρόσωπος αλλά ανεξαρτήτως ιδιότητας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον τόπο καταγωγής μου, στον τόπο κατοικίας της οικογενείας μου και στον τόπο που μεγάλωσα, θα ήθελα εν κατακλείδι να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου αξιοποιώντας αυτό το «βήμα δημοσιότητας».

Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με τις ευχές και θέλω να πιστεύω και τη στήριξη σας, στο πρόσωπό μου αναγνωρίζετε – επικροτείτε την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου και δη ελεύθερου επαγγελματία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, να προσφέρει εαυτόν στον τόπο του.

Δεύτερον, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο τρόπος που επέλεξα να πολιτευτώ και πιο συγκεκριμένα το γεγονός ότι δεν μπήκα στη διαδικασία να «βομβαρδίσω» γνωστούς και αγνώστους με τηλέφωνα και μηνύματα προς αναζήτηση ψήφων είναι καθαρά στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Καθένας μας εκθέτει τον εαυτό του δημόσια με όποιον τρόπο τον εκφράζει. Όπως θα θεωρούσα κουραστική και εκβιαστική την συνεχή υπενθύμιση ως ψηφοφόρος έτσι σε καμία περίπτωση δε θέλω να κουράσω και να «εκβιάσω», χωρίς να κατηγορώ οποιονδήποτε επιλέγει να τονίσει την παρουσία του πιο ενεργά.

Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η «Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου» είναι ένας συνδυασμός ΟΜΑΔΑ, αυτή η ομάδα απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους με μια εξίσου αξιόλογη επικεφαλής στην οποία θεωρώ τιμή μου που συμμετέχω και ευτυχής γιατί έχω γνωρίσει κάθε έναν τους ξεχωριστά. Ως σύνολο ξεκινήσαμε, ομάδα γίναμε και φίλοι θα παραμείνουμε και πέραν εκλογικού αποτελέσματος.

Ευχαριστώ πολύ λοιπόν όλους σας για όλα τα παραπάνω και κυρίως για τη δύναμη και τη θετική ενέργεια που εισέπραξα και ευελπιστώ με τη στάση μου όλο αυτό το διάστημα να κατάφερα να σας κάνω να γνωρίσετε εμένα.. ως χαρακτήρα, ως ελεύθερο επαγγελματία και ως μη επαγγελματία πολιτικό!

ΒΑΣΙΛΕΙΑ Π. ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ»

giavrouta vasia




Total
0
Shares
Previous Article
Θανάσης Καρύδας

Σε λίγη ώρα η κεντρική ομιλία του Θανάση Καρύδα στο Μουζάκι

Next Article
Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Χρ. Κατσαβριά Σιωροπούλου: Αυτοδιοικητικές Εκλογές & Ευρωεκλογές 2019