Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ. Κωτσός: Πρώτο μέλημά μας η αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας!

Γ. Κωτσός: Πρώτο μέλημά μας η αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας!

 

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Γ. Κωτσός: Πρώτο μέλημά μας η αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας!

«Η Ελλάδα για να αναπτυχθεί και να δουλέψει ο λαός μας απερίσπαστος για την ολική επαναφορά της στο Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, πρέπει το γρηγορότερο να επιλύσει τα εμφανή προβλήματα στη δημόσια τάξη και ασφάλεια»… Τη δήλωση αυτή έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωτσός, στη διάρκεια μεγάλης και δυναμικής συγκέντρωσης στην Αθήνα.

Ο Καρδιτσιώτης πολιτικός μιλώντας σε εκατοντάδες ετεροδημότες του Νομού που ζουν στην πρωτεύουσα, ανέλυσε το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την επιστροφή της χώρας μας στην κανονικότητα και για την αποκατάσταση του χαμένου σήμερα αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Όπως τόνισε, εφόσον ο λαός εκλέξει στις 7 Ιουλίου νέα κυβέρνηση του τόπου τη Ν.Δ. και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Επαναφέρουμε την ομάδα «ΔΕΛΤΑ» και ενισχύουμε την ομάδα ΔΙΑΣ, με πρόσληψη 1.500 νέων αστυνομικών.

Ενισχύουμε τις περιπολίες στις γειτονιές, με ένστολη αστυνόμευση, πεζή και εποχούμενη σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Καταργούμε άμεσα το νόμο Παρασκευόπουλου, ώστε να σταματήσει η μαζική απελευθέρωση καταδικασμένων για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, που έχει κάνει την πόρτα των φυλακών περιστρεφόμενη πόρτα ξενοδοχείου.

Εφοδιάζουμε τους αστυνομικούς με νέο εξοπλισμό. Εντός εξαμήνου όλοι οι αστυνομικοί αποκτούν νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα και προχωρούμε εντός ενός έτους στην προμήθεια 1.000 καινούργιων περιπολικών.

Επαναφέρουμε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας (τύπου Γ), για να σταματήσουν οι συνεχείς δολοφονίες και η δράση των κάθε είδους συμμοριών στο εσωτερικό των φυλακών.

Εφαρμόζουμε αυστηρά τη νομοθεσία για την φθορά της δημόσιας περιουσίας, ώστε να σταματήσουν οι βανδαλισμοί στο μετρό, τα λεωφορεία, τα δημόσια κτίρια που αποτελούν περιουσία όλων των Ελλήνων.

Καταργούμε άμεσα το πανεπιστημιακό άσυλο, ώστε τα δημόσια Πανεπιστήμια να γίνουν από χώροι ανομίας ξανά κύτταρα γνώσης και έρευνας.

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα των ερχόμενων εθνικών εκλογών ο κ. Κωτσός υπογράμμισε:

«Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι τεράστιας σημασίας για το μέλλον της χωράς μας, διότι στην ουσία συγκρούονται δυο διαφορετικοί κόσμοι… Ο κόσμος του ευρωπαϊκού προσανατολισμού με τον κόσμο του Μαδούρο! Ο κόσμος της ελεύθερης οικονομίας και της δημιουργικής προσπάθειας με τον κόσμο του κριτικισμού, των κολλητών και των φίλων! Ο κόσμος του πατριωτισμού και της εθνικής υπερηφάνειας με τον κόσμο των οσφυοκαμπτών και των εθνομηδενιστών! Σε αυτές τις εκλογές πρέπει όλοι οι Έλληνες να πάμε στις κάλπες και με την ψήφο μας να πάρουμε σαφή θέση σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε τα επόμενα χρόνια. Να επιλέξουμε τι είδους χώρα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές. Ο Κ. Μητσοτάκης και η μεγάλη παράταξή μας είναι οι μόνοι που έχουν τις λύσεις για να βγει ο τόπος από τη μόνιμη κρίση, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να προχωρήσουμε στον δρόμο της πολυπόθητης ανάπτυξης»!

Στο τέλος της εκδήλωσης ο υποψήφιος βουλευτής είχε εγκάρδιες συνομιλίες με όλους τους παριστάμενους ετεροδημότες, ενώ εισέπραξε ευμενή σχόλια και πολλές ευχές να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το νέο εγχείρημά του να διεκδικήσει την εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

kotsos giorgos athina 2

kotsos giorgos athina 1

kotsos giorgos athina 3

kotsos giorgos athina 4

kotsos giorgos athina 5

kotsos giorgos athina 6




Total
0
Shares
Previous Article

Αρχές Ιουλίου ξεκινά η εργολαβία Ασφάλτου "Διασταύρωση Σπηλιάς - Λίμνη Στεφανιάδας"

Next Article
Sofia Tolia neadimokratia

Πρόγραμμα επισκέψεων της υποψ. Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας κ. Τόλια Σοφίας