Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ. Κωτσός: Οι αστυνομικοί χρειάζονται πραγματική ενίσχυση και επαγγελματική θεσμική θωράκιση!

Συναντήσεις του υποψήφιου Βουλευτή με την τοπική ηγεσία και εκπροσώπους των αστυνομικών του Ν. Καρδίτσας
Γ. Κωτσός: Οι αστυνομικοί χρειάζονται πραγματική ενίσχυση και επαγγελματική θεσμική θωράκιση!

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Γ. Κωτσός: Οι αστυνομικοί χρειάζονται πραγματική ενίσχυση και επαγγελματική θεσμική θωράκιση! 

Εποικοδομητικές συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας, Ταξίαρχο Γεώργιο Κατέρη και τους συνδικαλιστικούς φορείς των αστυνομικών του Νομού μας είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κωτσός.

Οι συζητήσεις που ακολούθησαν έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ συμφωνήθηκε η άριστη συνεργασία που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια, να συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, εφόσον η Ν.Δ. αναδειχθεί από τις κάλπες νέα κυβέρνηση του τόπου με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εκλεγεί ο Γ. Κωτσός εκπρόσωπος του Ν. Καρδίτσας στο εθνικό Κοινοβούλιο.

Ειδικότερα, στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς όπως ο εξοπλισμός, η ανανέωση του στόλου των οχημάτων, η προμήθεια με νέα μέσα υψηλής τεχνολογίας, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και οι προσλήψεις νέου προσωπικού που στην παρούσα φάση κρίνονται απολύτως αναγκαίες για την κάλυψη των αυξημένων λειτουργικών και επιχειρησιακών αναγκών.

Ο κ. Κωτσός επισήμανε ότι η Ν.Δ. έχει ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα της τα θέματα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας και πως ο ίδιος προτίθεται να προωθήσει το γρηγορότερο δυνατό στην κεντρική διοίκηση όλα τα τοπικά αιτήματα.

Ειδική μνεία έκανε ο υποψήφιος βουλευτής στις προσλήψεις με το «σταγονόμετρο» που έγιναν από την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στα λιγοστά μέσα που διαθέτει ο αστυνομικός για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του. Ταυτόχρονα, κατέστησε σαφές, πως η Ν.Δ., μετά το πέρας των εθνικών εκλογών θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αντιμετωπιστούν επαρκώς οι αυξημένες ανάγκες των αστυνομικών και να προχωρήσει η νομική και η θεσμική θωράκισή τους, ώστε να επιτελούν το λειτούργημα τους απρόσκοπτα, με υψηλό ηθικό και φρόνημα.

Από την πλευρά των συνδικαλιστών αστυνομικών τέθηκαν υπόψιν του κ. Κωτσού πάγια αιτήματα του κλάδου όπως η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, ο απαρχαιωμένος στόλος οχημάτων, η ακαταλληλότητα του κτιρίου στέγασης της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας, καθώς και τα «ανεξόφλητα υπομνήματα (εκτός έδρας)».

Επίσης, οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν «επιτακτική ανάγκη τη θεσμοθέτηση του επαγγέλματος μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, την επαναφορά των 6.700 κενών οργανικών θέσεων με παράλληλη αναπροσαρμογή των θέσεων ανά Διεύθυνση, τις διώξεις που υπόκειται το τελευταίο διάστημα το αστυνομικό συνδικάτο από τη Φυσική & Πολιτική Ηγεσία του Σώματος, καθώς και την εφαρμογή του Ν. 4336/ 2015 που ισχύει για όλο το υπόλοιπο Δημόσιο, αναφορικά με τις εκτός έδρας μετακινήσεις των αστυνομικών».

Στο τέλος της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των αστυνομικών του Νομού μας ευχήθηκαν στον Γιώργο Κωτσό καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα του.

kotsos kateris

kotsos astynomikoi

kotsos astynomikoi 1




Total
0
Shares
Previous Article
katsavria xrysoula karaiskakeia

Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά στη Διεθνή Γιορτή Πολιτισμού ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2019

Next Article
“Πράσινο φως” για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Καρδίτσας

Οριστικοποιήθηκε η χρηματοδότηση του Open Mall στην Καρδίτσα