Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γ. Κωτσός: Να κηρυχτεί ο Δήμος Μουζακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

kotsos giorgos 1

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Γ. Κωτσός: Να κηρυχτεί ο Δήμος Μουζακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Με αφορμή τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις της Δευτέρας 24/6/2019, σε καλλιεργημένες εκτάσεις του Δήμου Μουζακίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Ν.Δ. Γιώργος Κωτσός, κινητοποιούμενος άμεσα, έστειλε επιστολή στον ΕΛΓΑ με την οποία ζητάει να κηρυχτεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

Συγκεκριμένα η επιστολή του κ. Κωτσού αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019, σε τεράστιες εκτάσεις καλλιεργειών στον Δήμο Μουζακίου.

Την περίοδο αυτή η παραγωγική διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην περιοχή μας. Δυστυχώς όμως η ξαφνική κακοκαιρία την σταμάτησε πρόωρα, πλήττοντας καίρια τους  αγρότες μας οι οποίοι πρέπει να τονίσουμε ότι έχουν περιέλθει σε απόγνωση βλέποντας να πάνε χαμένοι οι κόποι της φετινής χρόνιας!

Με την παρούσα, σας καλώ να ενεργοποιήσετε άμεσα τα αρμόδια στελέχη σας για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη ολοκλήρωση των εκτιμήσεών τους για τις ζημιές.

Παράλληλα, με βάση την πολύ άσχημη εικόνα των χωραφιών μετά τη θεομηνία, κρίνω άμεσα αναγκαία την κήρυξη του Δήμου Μουζακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου οι πληγέντες αγρότες να λάβουν το γρηγορότερο την προβλεπόμενη κρατική μέριμνα.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία σας.

Με τιμή

Κωτσός Γεώργιος

Υποψ. Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας»




Total
0
Shares
Previous Article
syriza newlogo

Πρόγραμμα επισκέψεων των υποψ Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας

Next Article
Κουλοκτσής Σωτήρης

Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας κ. Σωτήρη Κουλοκτσή