Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γλέντησε το ΚΑΠΗ Μουζακίου

kapi giorti2 1

Επιτυχία για ένα χορό ( κατά την ταπεινή μου γνώμη) δεν είναι μόνο να γεμίζει ένας δρόμος, μια πλατεία ένα μαγαζί με εκατοντάδες νοματαίους.Επιτυχία είναι αυτοί οι πέντε οι δέκα οι εκατό που θα παραβρεθούν σε ένα χώρο που ενδείκνυται για χορό να διασκεδάσουν τρώγοντας, πίνοντας, γελώντας, χορεύοντας με την ψυχή τους υποσκελίζοντας τις μεγάλες ή μικρές έγνοιες της καθημερινότητάς τους.

Προσωπικά για μένα όταν ετερόκλητα ανθρώπινα πλάσματα από 25-85 χρονών βρεθούν μαζί σε ένα χώρο συγχωνευτούν και δέσουν σαν παρέα ,αν γελάσουν ,ξεφαντώσουν και διασκεδάσουν με την καρδούλα τους …επώνυμοι και μη, είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Κάτι τέτοιο συνέβηκε χτες 29/12 στο ΚΑΠΗ Μουζακίου σε μια εκδήλωση για να διασκεδάσει η τρίτη ηλικία….Ποια τρίτη;;; Παιδάκια όλοι τους στην ψυχή και με περισσότερη θέληση για ζωή από πολλούς μας, τολμώ να πω.Μας έβαλαν τα γυαλιά με το κέφι το μπρίο και την τσαχπινιά τους.

Περάσαμε τέλεια!

Βγάλαμε το φίμωτρο από το στόμα του παιδιού που κρύβουμε όλοι μέσα μας και αφεθήκαμε στους ήχους της τριμελής …καταπληκτικής ορχήστρας που συνόδευε τα χορευτικά μας βήματα.

Μαζί μας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης , οι Αντιδήμαρχοι , Κανιούρας Γιώργος, Κωτίνας Σωκράτης, Πούπης Νικόλαος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λία Ρογγανάκη, με τον βοηθό της κ. Βούζα η Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Καραμπέκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νώντας Γκινής ,η Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ.Αρετή Πλάκια,ο Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ κ. Γ.Γέρμανος , ο Πρόεδρος Ελληνόπυργου κ.Κορώνης Γ.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως ενώθηκαν άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας,διαμετρικά αντίθετων επαγγελμάτων και ηλικιών και όλοι πιασμένοι χέρι χέρι έπλεξαν το γαϊτανάκι της διασκέδασης και έτοιμοι πια θα υποδεχτούν το 2020 με καινούργια όνειρα και απροσμέτρητη αισιοδοξία.

Άλλωστε όπως υποψιάζομαι για όλους αυτούς ένας επιπλέον χρόνος δεν είναι τίποτα περισσότερο από …ένα νούμερο στο καλαντάρι.

Καλή Χρονιά σε όλους μας…

Ιωάννα Κρίκου

 

kapi giorti23

kapi giorti22

kapi giorti21

kapi giorti20

kapi giorti15

kapi giorti16

kapi giorti17

kapi giorti18

kapi giorti19

kapi giorti14

kapi giorti13

kapi giorti12

kapi giorti11

kapi giorti10

kapi giorti5

kapi giorti6

kapi giorti7

kapi giorti8

kapi giorti9

kapi giorti25




Total
0
Shares
Previous Article
xioni

Ντύθηκε στα λευκά το Μουζάκι

Next Article
stathis

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη στο Γ.Σ.Γόμφων

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…