Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γκαλά Όπερας «Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

Γκαλά Όπερας «Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

Γκαλά Όπερας «Δημήτρης Καβράκος» στα Τρίκαλα

Μια μεγάλη ευκαιρία δίνεται στους τρικαλινούς/ες λάτρεις της κλασικής μουσικής, να απολαύσουν αγαπημένες άριες και διάσημα τραγούδια από μιούζικαλς, στα τέλη Αυγούστου.

Ο διάσημος τρικαλινός βαθύφωνος Δημήτρης Καβράκος, επιμελείται και καθοδηγεί τρεις νέους και νέες, ταλαντούχους ερμηνευτές του Λυρικού Τραγουδιού και παρουσιάζει ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα.

Στα Τρίκαλα στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο του Βυζαντινού Κάστρου, την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 21:00, μια μαγευτική μουσική παράσταση θα δοθεί από τους:
Άννυ Φασσέα, σοπράνο
Ματίνα Τσαρουχά, σοπράνο
Αντώνη Κορδοπάτη, βαρύτονο.
Στο πιάνο θα συνοδεύει ο καταξιωμένος μουσικός, Γιάννης Αερινιώτης.

Ο Δημήτρης Καβράκος, όλο το προηγούμενο διάστημα προετοίμασε τους τρεις ερμηνευτές και παρουσιάζει τα αποτελέσματα της κοινής τους δουλειάς και της μέθεξης στην κλασική μουσική, στη γενέθλια πόλη του, τα Τρίκαλα. Εκεί, όπου ο Δήμος Τρικκαίων ήδη τον έχει τιμήσει με την απόδοση του ονόματός του στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου «Αθανάσιος Τριγώνης». Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τον Δήμο Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη, με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων. Στο κείμενο και την παρουσίαση θα είναι η Έλενα Μελισσίδη.

Η προσέλευση θα γίνει με αυστηρότατη τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, ενώ θα εκδοθούν ατομικά Δελτία Εισόδου, τα οποία θα προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από το Μουσείο Τσιτσάνη, από την Τετάρτη 19 Αυγούστου και τις ώρες: 9.00 έως 14.00.

kavrakos dimitris opera 2




Total
0
Shares
Previous Article
aerodromio nea aghialos

Συνελήφθησαν (3) αλλοδαποί που επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα

Next Article
Δημήτρης Παπακώστας

Αύγουστος: Μήνας Συμμετοχής των Ενεργών πολιτών & Διεκδίκησης

Related Posts