Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιόρτασαν την άνοδο στον Α.Ο. Πηγής

Μέσα σε ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα το δείπνο των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Πηγής για την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία

Στην Ταβέρνα «ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ» στην Σκαμνιές Πηγής.

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πηγής απαλλαγμένοι από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας  28/5 στην Ταβέρνα  «ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ» στις Σκαμνιές Πηγής σε δείπνο που τους πρόσφερε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, επί τη ευκαιρία της ανόδου της ομάδος στην Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ν. Τρικάλων.

Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας αφού συνεχάρη τους παίκτες, τον Προπονητή και την Διοίκηση, τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης  του Ερασιτεχνισμού στον Δήμο μας.

Σαν Δήμος θα είμαστε δίπλα σε όλα τα ερασιτεχνικά του Δήμου Πύλης για να ανεβάσουμε το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας. Επίσης υπενθύμισε κάποια αθλητικά έργα που δρομολόγησε ο Δήμος στην Τ.Κ. Πηγής.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε η τοποθέτηση του Προέδρου της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασιλείου Τζιμόπουλου, ο οποίος στηρίζει την ομάδα πολλά χρόνια.

Χαιρετισμό έκανε και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης κ. Γεωργία Καραίσκου υποστηρίζοντας την ανάγκη ανάπτυξης στο καλλίτερο του Αθλητισμού στην Πηγή και στον Δήμο ευρύτερα.

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Νίκος Λαζαρίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για το δείπνο που προσέφερε στους παίκτες, για την μεγάλη επιτυχία τους αλλάζοντας Κατηγορία ανεβαίνοντας στο επίπεδο της Α΄ Ερασιτεχνικής.

Τέλος ο Προπονητής  της Ομάδος κ. Γιάννης Κέφος και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Μαράβα, για την συμπαράσταση του στην ομάδα τονίζοντας ότι φέτος κάναμε μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια, αλλά τελικά πετύχαμε τον στόχου που ήταν η άνοδος.

a o phghs 2

a o phghs 3

a o phghs




Total
0
Shares
Previous Article

Συλλυπητήριο μήνυμα Γεωργίου Κωτσού για το θάνατο του Επίτιμου Προέδρου και πρ. Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Next Article

Σημαντικές ποσότητες τροφίμων συγκεντρώθηκαν στην μαθητική παράσταση «Μικρές Ιστορίες και Τραγούδια της Γειτονιάς μας»

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…