Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στο Μαυρομμάτι

 

Πλήθος πιστών όπως κάθε χρόνο παραβρέθηκε στον μέγα εσπερινό που έγινε την παραμονή της γιορτής στο ομώνυμο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στο Μαυρομμάτι. Πάνω από 1500 προσκυνητές γιόρτασαν την μνήμη της Αγίας Μαρίνας στους οποίους μετά τον εσπερινό και την αρτοκλασία προφέρθηκε δωρεάν γεύμα.

Στον εσπερινό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ελένη Ρούσσα, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μαυρομματίου κ. Γ. Νάσιος, και του Μουζακίου κ. Ν. Πούπης, και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων.

Ανήμερα της εορτής της Αγίας Μαρίνας χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος.

Δ. ΓΙΩΤΗΣ

agiamarinamavrommati1

agiamarinamavrommati2

agiamarinamavrommati3

agiamarinamavrommati4




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεχίζει την στήριξη των ΑμεΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Η Δημοτική Αρχή Πύλης κοντά στο πρόβλημα του Ροπωτού

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…