Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια στην Πύλη

BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Αγιάστηκαν τα Ύδατα και στην Πύλη

Μεγαλοπρεπής και Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης

Η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Πορταϊκό Ποταμό παρουσία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα

Με την δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκαν τα Άγια Θεοφάνεια και Επιφάνεια στην Πύλη ανήμερα των Φώτων, με την θεία λειτουργία και δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης που τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός, συνεπικουρούμενος από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Βασίλειο Νάκο παρουσία Των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών της Πόλης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα και αρκετών πιστών.

Ακολούθησε μεγαλειώδης πομπή προς τον Πορταικό ποταμό ακολουθούμενη από αρκετό κόσμο αψηφώντας το τσουχτερό κρύο (-3 βαθμούς), όπου στην Γέφυρα «ΓΚΙΚΑ» έγινε η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και συγχρόνως ο Αγιασμός των Υδάτων, σε όλο το μεγαλείο της πλήρης αποκάλυψης και φανέρωσης του Μυστηρίου της Αγίας Τριάδος, που έγινε με την βάπτιση του Κυρίου εν Ιορδάνη βαπτιζομένου Σου, Κύριε, η της Τριάδος εφανερώθη προσκύνησης…»

Στην εορτή των Θεοφανείων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Διοικητής του Α.Τ. ΠΥΛΗΣ Αστυνόμος Α’ κ. Χρήστος Παπαδογιάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Κωστάκης, η Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Αγγέλης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βασίλειος Αναγνώστου, κ. Νίκος Τόλιας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος  του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλης κ. Στυλιανός Παπασπύρου.

theofaneiapyli1

theofaneiapyli2

theofaneiapyli3

theofaneiapyli4

theofaneiapyli5 2

theofaneiapyli6 1

theofaneiapyli7 1




Total
0
Shares
Previous Article

Κατάσταση του οδικού δικτύου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
sxoleiaxionia

Κλειστά τα σχολεία αύριο Τρίτη 08/01 στο Δήμο Πύλης

Related Posts