Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

…για το Δημοτικό Σχολείο Αγναντερού

 

Παρά την δημόσια παρέμβασή μας τον Σεπτέμβριο του 2018, όπου αναδείξαμε τα προβλήματα του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού και την υποβολή αιτημάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο για άμεση παρέμβαση προς αποκατάσταση των φθορών και ελαιοχρωματισμούς των εσωτερικών χώρων αυτού, η διοίκηση του Δήμου δεν πείσθηκε για το επείγον και επαναπαύθηκε στην υποβολή πρότασης για ένταξη του κτηρίου στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. Μια πρόταση που εδώ και χρόνια επαναλαμβάνουν, δεν έχει μέχρι σήμερα εγκριθεί και σίγουρα θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για την υλοποίησή της .

Επιβεβαιωθήκαμε όμως από την κοινωνία, τους ίδιους τους κατοίκους του Αγναντερού και από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, ο οποίος προβαίνει σε ΕΡΑΝΟ για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να βαφεί το σχολείο!!!!!.

Λυπούμαστε ειλικρινά που η σχολική επιτροπή Α’ βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μουζακίου, η επιτροπή παιδείας και η διοικούσα αρχή του Δήμου δεν προέταξαν την επίλυση του προβλήματος, μόνο και μόνο γιατί το ανέδειξε η αντιπολίτευση. Δεν θέλουν συνεργασία, επιδιώκουν την πόλωση και την αντιπαράθεση και δεν διστάζουν να βάλουν στη μέση τα μικρά παιδιά.

Συγχαίρουμε τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Αγναντερού για την πρωτοβουλία του αυτή και θα συνδράμουμε στον έρανο έτσι ώστε την περίοδο των εορτών να βαφεί το σχολείο.

Παράλληλα λυπούμαστε γιατί η διοίκηση του Δήμου μας είναι κατώτερη των περιστάσεων.

Βασίλειος Οικονόμου δημοτικός σύμβουλος

Χρήστος Ντόντος δημοτικός σύμβουλος

Αθανάσιος Καραντάνας, τοπικός σύμβουλος

a3

a2

a1

 




Total
0
Shares
Previous Article

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Ταξιάρχη Ευαγγελογιάννη

Next Article

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Μύθοι και Αλήθειες

Related Posts

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε Πορτή και Κανάλια του Δήμου Μουζακίου
Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου – Σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα και σε περιοχές της Καρδίτσας

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου και σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα από 06:00 έως 08:00