Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γεμάτη δράση η Κυριακή για τον Γ.Σ. Μουζακίου

 

Σε δύο τουρνουά και ένα φιλικό παιχνίδι συμμετείχαν οι ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου την Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Πρώτη έξοδος για τις λιλιπούτειες βολεϊμπολίστριες του Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου, όπου συμμετείχαν σε φιλικό διασυλλογικό τουρνουά μαζί με τις ακαδημιές των Γ.Σ. Τυρνάβου, Φιλαθλητικός Αμπελώνα, ΑΕΛ, ΕΑΛ, Φιλαθλητικός Λάρισας, Αργυροπούλι, Γ.Σ. Πυργετού.

Με χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Γ.Σ. Τυρνάβου στο τουρνουά και ξεκινώντας το πρωί από το Μουζάκι, ταξιδεύοντας οργανωμένα με λεωφορείο, η αποστολή έφτασε στον Τύρναβο όπου έξι υπέροχα γήπεδα περίμεναν τις “μικρές” για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Όλη η διοργάνωση ήταν άψογη και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία.

Την ίδια μέρα, και ενώ οι λιλιπούτειες βολεϊμπολίστριες συμμετείχαν στο τουρνουά του Τυρνάβου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου τα μεγαλύτερα τμήματα βόλεϊ του Συλλόγου μας συμμετείχαν σε ακόμη ένα τουρνουά που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Μουζακίου με τη συμμετοχή του Εθνικού Λάρισας. Στο τουρνουά αυτό εκτός από τα τμήματα βόλεϊ συμμετείχαν και οι ακαδημίες μπάσκετ των δύο Συλλόγων.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Εθνικού Λάρισας, τον συντοπίτη μας Δημήτρη Μπακοδήμο, τους γονείς και πάνω απ’ όλα όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και την επίσκεψή τους στο Μουζάκι.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, οι Κορασίδες του Γ.Σ. Μουζακίου αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα του Σ.Π.Α. Καρδίτσας σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι βόλεϊ.

Παρά το ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας στα επίσημα πρωταθλήματα τελειώσανε, ο Σύλλογος μας συνεχίζει τις δραστηριότητές του δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά μας να διασκεδάσουν, να παίξουν ακόμη περισσότερα παιχνίδια και να αποκομίσουν εμπειρίες.

Οι προπονητές του συλλόγου Αντώνης Θάνος – Λίλιαν Ρακοβίτη και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν τους γονείς για την εμπιστοσύνη, τα παιδιά για την αγάπη προς τον αθλητισμό και υπόσχονται όλοι μαζί συνέχεια των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η προσπάθεια συνεχίζεται!

[RPG id=70046]



Total
0
Shares
Previous Article

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗΜ.ΤΟ. Καρδίτσας

Next Article

Δήμος Πύλης: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της Αγροτικής Εστίας για διακοπές