Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γίνε εθελοντής-Μη μένεις θεατής

Την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015 η 2η Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου με στόχο την ευαισθητοποίηση στην εθελοντική αιμοδοσία

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού στην εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9:30 θα διεξαχθεί η 2η Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Τοπική Κοινότητα Μελισσοχωρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σοφάδων, με τη διαδρομή να περιλαμβάνει μια απόσταση 12km (Μελισσοχώρι – Δασοχώρι – Άμπελος – Ανώγειο – Δάσος Αγωγείου – Φίλια – Μελισσοχώρι). Η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία του Μελισσοχωρίου.

Στόχος των διοργανωτών είναι να φτάσει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κάθε ηλικιακή ομάδα μέσω του ποδηλάτου που είναι το πιο φιλικό μέσο μεταφοράς για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Οι συμμετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης από τις 9.00 καθώς είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση δήλωσης συμμετοχής.

Στην ομαλή διεξαγωγή της Ποδηλατοβόλτας θα συνδράμει η Τροχαία Καρδίτσας ενώ θα υπάρχει και γιατρός σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κάθε ποδηλάτης έχει και την ευθύνη του εαυτού του.

Για την ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοβόλτας όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σεβαστούν τις κατευθύνσεις και τις συμβουλές των διοργανωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979 441 433

Afisa-Podilatovolta




Total
0
Shares
Previous Article

24 συλλήψεις στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους Αστυνομικούς ελέγχους

Next Article

Ηλίας Μπάλλας: Απάντηση στο άρθρο "Ένα μεγάλο στοίχημα για το Δήμο κερδίθηκε"

Related Posts

Θωμάς Παπαλάσκαρης: Τεχνικό άρθρο για το σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Θωμάς Παπαλάσκαρης: Τεχνικό άρθρο για το σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας – Περίπου 160 εκατομμύρια κ.μ. κατέβασε στο σημείο ο Ποταμός Καλέντζης

160 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, περίπου, κατέβασε στο σημείο ο “Ποταμός Καλέντζης” στην κακοκαιρία “Daniel”