Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γέλια και φωνές ήχησαν ξανά στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Μουζακίου

Γέλια και φωνές ήχησαν ξανά στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Μουζακίου, με τις αγκαλιές να έχουν την τιμητική τους, το Σάββατο το απόγευμα κατά τη συνάντηση των συμμαθητών της γενιάς των 70s.

Μετά από 27 χρόνια έγινε η αναμενόμενη συνάντηση σε ένα πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα με πάρα πολύ καλή διάθεση από όλους και την αγάπη να έχει την τιμητική της. Κάτω από την πανσέληνο οι αναμνήσεις βγήκαν ξανά στην επιφάνεια και όλοι είχαν να θυμηθούν κάτι όμορφο από εκείνη την περίοδο και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους. Με μουσική από τα 70s – 80s, καλό φαγητό και ποτό στο Άπολις πισίνα, ανανεώθηκε το ραντεβού για τη μεγάλη συνάντηση με τη συμπλήρωση των 30 χρόνων και τέθηκε ημερομηνία για συνάντηση κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου την ώρα που στον ουρανό ανέβηκαν και φωτεινά αερόστατα επισφραγίζοντας την υπόσχεση μας!!
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ χορό, άριστη διάθεση και ποτό στο La Luna Night Club μέχρι πρωίας.

Tην εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η καθηγήτρια κ. Μπακούλα και κάλυψε με φωτογραφικό υλικό το mouzakinews.gr.

Τα συναισθήματα όλων ανάμικτα: Χαρά, νοσταλγία, συγκίνηση και λύπη. Και λέμε Λύπη γιατί ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το Χρήστο, τον Μάνθο και τον Κώστα που έπρεπε να είναι κοντά μας και που σίγουρα εκεί που είναι θα μας βλέπουν και θα χαίρονται. Τους θυμόμαστε όμως και ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση μας να είμαστε όλοι καλά και να τα πούμε πάλι!!!

[espro-slider id=3688]




Total
0
Shares
Previous Article

«Ένα μεγάλο στοίχημα για το Δήμο Μουζακίου κερδίθηκε»

Next Article

Διακήρυξη παράνομης υλοτόμησης στο Διακατεχόμενο δάσος της Οξυάς απο το Δασαρχείο Μουζακίου

Related Posts