Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλος: Δύο συλλήψεις για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης

 

Λάρισα: Εξιχνίαση κλοπής –σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 22 και 38 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο γυναίκες την (26-04-2018) το πρωί στη Λάρισα, εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία δύο ημεδαπών και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη χθες (18-05-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, μία 57χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από πάγκο υποδοχής σούπερ – μάρκετ δύο τσάντες 39χρονης ημεδαπής, οι οποίες περιείχαν είδη ρουχισμού και προσωπικά της έγγραφα. Τα αφαιρεθέντα είδη αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (18-05-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για φοροδιαφυγή, παράβαση υγειονομικών διατάξεων και παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους, (4) μηνών και (10) ημερών.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη σήμερα (19-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (91) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, την Πέμπτη (17-05-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι  σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης τριών ετών, για το αδίκημα της απάτης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικής ουσίας mdma

Συνελήφθη, χθες (18-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα της ναρκωτικής ουσίας mdma (έκστασης σε βραχάκια).

Βόλος: Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (18-05-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 56 και 50 ετών, διότι σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (64) γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, σπόροι κάνναβης συνολικού βάρους (201) γραμμαρίων, τέσσερα ναρκωτικά δισκία, ηλεκτρονική ζυγαριά, κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό (100) ευρώ, ένα πλήρες σύστημα εξαερισμού και αφύγρανσης χώρου, τέσσερα δοχεία λιπάσματος και έξι γλάστρες.

Αλμυρός: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, την Πέμπτη (17-05-2018) το μεσημέρι στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι  σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών, για τα αδικήματα της υπερημερίας καταβολής τιμήματος για αγορά γεωργικών προϊόντων και της απάτης.




Total
0
Shares
Previous Article

Σύλληψη 26χρονου στον Παλαμά με 640 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων

Next Article

Πραγματοποιήθηκε η 11η Εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες σε Μουζάκι και Καρδίτσα

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…