Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βόλει: Ήττα για τις κορασίδες του Γ.Σ. Μουζακίου από τον Απολλώνειο

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα βόλει των Κορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” στον Κ’ Όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, την 1η αγωνιστική η ομάδα είχε ρεπό, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, αντιμετώπισε την ομάδα του Απολλώνειου Λάρισας και ηττήθηκε με 3-0 σετ. Η ομάδα του Μουζακίου στα δύο πρώτα σετ, μέχρι τον 15ο πόντο, φάνηκε ανταγωνιστική και έμεινε κοντά στο σκορ, ενώ στο τρίτο σετ, η απειρία οδήγησε σε πολλά λάθη και έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλο ομάδα να ξεφύγει στο σκορ από την αρχή.

Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 10/12, η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου θα αντιμετωπίσει στην Λάρισα τον Φοίβο Γιάννουλης και στη συνέχεια έχει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΣΠΑ Καρδίτσας (Κυριακή 17-12-2017) και Αναγέννηση Καρδίτσας (Παρασκευή 5-1-2018), στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, ολοκληρώνοντας έτσι τον πρώτο γύρο.

Τα σετ: 16-25, 12-25, 6-25

Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” (Αντώνης Θάνος): Αναστάσι Ελένη, Παπουτσή Γεωργία, Αναστάσι Ανίτα, Καραβίδα Δήμητρα, Καβρά Σοφία, Κριπούρη Ευαγγελία, Μαγκούτη Δήμητρα, Παραπραστανίτη Αλεξάνδρα, Ζαρίδα Ραφαηλία, Σαργιώτη Φωτεινή, Βασιλού Βασιλική

Απολλώνειος Λάρισας (Εύα Λίτσιου): Ζαγγόγιαννη Χ., Διόλου Α., Γκίτση Ι., Προβίδα Β., Δεσύλλα Α., Μαζούρ Ν., Γκίτση Λ., Χαντέ Α., Κουτσιμάνη Γ., Λασρί Λ.pasialis apollonios 1

pasialis apollonios

pasialis apollonios 2

pasialis apollonios 3

pasialis apollonios 4

pasialis apollonios 5




Total
0
Shares
Previous Article

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΚΕΑ

Next Article

Κέντρο Υγείας Μουζακίου: "Ενίσχυση Απόρων Οικογενειών & Μοναχικών Ατόμων"

Related Posts