Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βραβεύτηκαν τα παιδιά των τριτέκνων Ν. Καρδίτσας που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Βραβεύτηκαν τα παιδιά των τριτέκνων Ν. Καρδίτσας που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

 

Πλήθος τριτέκνων οικογενειών, κατέκλυσε το Παυσίλυπο για την βράβευση των παιδιών που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

Βραδιά των τριτέκνων ήταν το περασμένο Σαββατόβραδο μιας και οι τρίτεκνοι κατέκλυσαν το Παυσίλυπο για να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Συλλόγου της Καρδίτσας που βράβευσε τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών του νομού μας που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις μαθήτριες του Ωδείου Καρδίτσας “Κώστας Ευθυμιάδης”, Δέσποινα Μπέκου και Γιούλη Αγιώτη να ερμηνεύουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έκλεισε με την ιστορική, μικτή χορωδία του Ωδείου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα που έχει η επιτυχία ενός παιδιού που προέρχεται από πολυμελή οικογένεια μιας και οι δυσκολίες είναι περισσότερες και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα για την ανακούφιση των οικογενειών αυτών.

Ακολούθησε ομιλία του αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιορδάνη Στυλίδη με θέμα “οι βιβλιοθήκες και τα πανεπιστήμια”.

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των παιδιών που φέτος ξεπέρασαν τα 60 και στα οποία δόθηκε έπαινος και δωροεπιταγή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και πήραν μέρος στη βράβευση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα και ο κ. Κώστας Τσιάρας, βουλευτής της ΝΔ και γραμματέας της Κ.Ο. ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Κουρκούνας και ο μαέστρος Νίκος Ευθυμιάδης.

Στον κ. Στυλίδη δόθηκε αναμνηστικό από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Θεόδωρο Κοντό, ενώ αναμνηστικό δόθηκε και στον κ. Νίκο Ευθυμιάδη που πάντα είναι αρωγός στις εκδηλώσεις των Τριτέκνων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Γιώργος Αμβροσίου.

triteknoi1

triteknoi2

triteknoi3

triteknoi4

triteknoi5

triteknoi9




Total
0
Shares
Previous Article
Πανέτοιμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου να υποδεχθεί τους επισκέπτες

Πανέτοιμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου να υποδεχθεί τους επισκέπτες

Next Article
xionia alisides

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας