Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βραβεία σε φοιτητές σχολών δημοσιογραφίας

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ

-Αιτήσεις ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ‘Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας, θα απονείμει και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε τέσσερις αποφοίτους Λυκείου της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος (Μεγ. Αλεξάνδρου 3 – Λάρισα) μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

– Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου του Λυκείου, ώστε να  διαπιστώνεται το σχολείο αποφοίτησης.

– Βεβαίωση εισαγωγής σε δημοσιογραφική σχολή ΑΕΙ, από την οποία να προκύπτει και η σειρά εισαγωγής.

Η απονομή των βραβείων «Μαρκατά» θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες στη γενική γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, κ. Λένα Κισσάβου (τηλ. 6944 982514).




Total
0
Shares
Previous Article

Παράταση για την πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων

Next Article

Ημερολόγιον Βαλκανικών Πολέμων 1912-13

Related Posts

Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας