Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Βράβευση κ. Δημητρίου Καλλιαντζή

  Ιδιαίτερα τιμητική για τον ίδιο και δείγμα της αναγνώρισης που υπάρχει πανελληνίως για το πρόσωπο και το έργο του, ήταν η βράβευση που έκανε πρόσφατα η τ.δ. Τρικάλων ΙΡΑ στον ιδρυτή και υπεύθυνο για λειτουργία του Μουσείου μας, κ. Δημήτριο Καλλιαντζή.

 Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 12ης φιλικής συνάντησης των τοπικών διοικήσεων ΙΡΑ, που έγινε από 2-4 Δεκεμβρίου στα γειτονικά Τρίκαλα. Ο κ. Καλλιαντζής βραβεύτηκε ως εκ των ιδρυτών και πρώτος πρόεδρος της τ.δ. Τρικάλων και είχε την ευκαιρία στην ευχαριστήρια ομιλία του να θυμηθεί τις στιγμές εκείνες, όταν μαζί με τους συνεργάτες του και λειτουργώντας πρωτοποριακά και αντισυμβατικά για την εποχή και τα τότε δεδομένα, προχώρησαν στην ίδρυση της τοπικής διοίκησης Τρικάλων.

Ταυτόχρονα, ενημέρωσε το κοινό για τη λειτουργία του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας, συγκεντρώνοντας πολύ θερμά σχόλια και υποσχέσεις για αποστολή μουσειακού και αρχειακού αστυνομικού υλικού από όλη την επικράτεια. Τέλος, ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για τη μεγάλη τιμή της βράβευσης και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν το Μουσείο.




Total
0
Shares
Previous Article

«Μαζί νικάμε τον καρκίνο»

Next Article

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας προσφέρουν τρόφιμα, δώρα και άλλα είδη σε κοινωφελή ιδρύματα και φορείς

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”