Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αerial dance από αερόστατο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας

aerial dance from baloon

Αιωρούμενη γυμναστική από αερόστατο στη Λίμνη Πλαστήρα!

 Ένα ξεχωριστό γεγονός θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στην πλαζ Πεζούλας.

Πρόκειται για το Aerial Dance event, ένα πραγματικά πρωτότυπο και εντυπωσιακό event που περιλαμβάνει ακροβατική γυμναστική από ύψος πλέον του 1χλμ.

Η performer Dr Λίλα Ζαφειρούδη αιωρούμενη από ένα αερόστατο θα κάνει aerial dance με τα πολύχρωμα πανιά της. Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και συνδιοργανώνεται απο την ΠΕ Καρδίτσας, το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και το ΕΒΕ Καρδίτσας.

Ο εμπνευστής και δημιουργός αυτής της ιδέας κ. Γιώργος Γιαννάκης δήλωσε:

«Η Ελλάδα δύναται να προσφέρει πολλά περισσότερα από θάλασσα και ήλιο, μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών που θα μετατρέψουν τις διακοπές στην ελληνική ευλογημένη γη, σε ανεκτίμητη εμπειρία.

Στα πλαίσια της προώθησης του ορεινού τουρισμού και ειδικότερα του τουρισμού εμπειρίας, ξεκινάμε την δημιουργία μιας σειράς βίντεο ξεκινώντας από τη Δ. Θεσσαλία. Στόχος μας είναι να προβάλουμε τον τουρισμό εμπειρίας ως νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης και παράλληλα της προσέλκυσης επισκεπτών με υψηλό οικονομικό δυναμικό ακόμη και VIP από την Ελλάδα αλλά περισσότερο από το εξωτερικό. Μέσα από τις μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες που θα ζει ο επισκέπτης θα γνωρίζει την φιλοξενία, την ποιότητα των υπηρεσιών, τη γαστρονομία αλλά και τα τοπικά προϊόντα της κάθε περιοχής.

Ο αέρινος χορός με τα πολύχρωμα πανιά, αφορά το πλαίσιο μιας κινηματογραφικής ταινίας για την ανάδειξη της περιοχής. Αυτό θα είναι μια από τις 40 εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος στο νομό Καρδίτσας και στη Λίμνη Πλαστήρα. Είναι μια νέα προσέγγιση στον τουρισμό εμπειρίας. Πιστεύουμε ότι καταγράφοντας ποιοτικά όλες αυτές τις εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ο επισκέπτης θα έχουμε ένα ελκυστικό αποτέλεσμα. Συνδέουμε την περιπέτεια και την ευζωία, προάγοντας και την τοπική γαστρονομία» 

aerial dance from baloon prosklisi




Total
0
Shares
Previous Article
zoi Triferi slide

40ήμερο μνημόσυνο της Ζωής Τρυφέρη

Next Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Related Posts