Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α1 ΕΠΣΚ 28η αγωνιστική: Όλα τα βλέμματα στη Μαραθέα!

Με το ντέρμπι παραμονής να δεσπόζει στην 28η αγωνιστική, θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ 2018-19.

Άρης Καρδίτσας – Αετός Καλλιφωνίου

Ο Άρης μεσοβδόμαδα επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες, επαναφέροντας το κλίμα ηρεμίας. Πλέον, στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι του θα ψάξει τη νίκη κόντρα στον νεοφώτιστο Αετό για να “κλειδώσει” και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Συνοικία Αγίας Παρασκευής, με σκοπό να κρατήσουν την 13η θέση που δίνει δύο πόντους αβάντα ενόψει play out. Δύσκολη η αποστολή για την ομάδα του Νίκου Κατσάρα, όμως θα παλέψει για το καλύτερο.

ΑΕ Καρποχωρίου – Μαυραϊκή

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο σε αυτή την αναμέτρηση. Είναι με το μέρος των γηπεδούχων οι οποίοι στην δυνατή τους έδρα θα προσπαθήσουν να νικήσουν την πρωταθλήτρια Μαυραϊκή. Η αποστολή της ΑΕΚ μονο εύκολη δεν ειναι απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της κατηγορία. Οι “κιτρινόμαυροι” ωστόσο θέλουν το τρίποντο για ένα καλό πλασάρισμα που θα δώσει αβάντα ενόψει play off. Οι φιλοξενούμενοι μεσοβδόμαδα κατέκτησαν και μαθηματικά πλέον τον τίτλο. Έτσι, την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούν μετά από χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου. Πάντως ακόμη και αδιάφοροι μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Αίας Μαραθέας – Ελπίδα Αγίου Γεωργίου

Χωρίς αμφιβολία το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, καθώς ίσως κρίνει μια θέση παραμονής. Ο νεοφώτιστος Αίαντας παλεύει για την απευθείας σωτηρία όντας στο +1 από την Ελπίδα και με ένα ματς λιγότερο. Σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι τον βολεύει υπό προϋποθέσεις ακόμη και η ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να πάνε στη Μαραθέα για το διπλό αν θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα. Το έργο τους είναι δύσκολο σε μια παραδοσιακά σκληρή έδρα. Με “σύμμαχο” την εμπειρία οι “πράσινοι” ελπίζουν να τα καταφέρουν.

Αετός Αγίου Θεοδώρου – ΑΕ Μουζακίου

Στα ίδια επίπεδα οι δύο ομάδες με εμπειρία στην κατηγορία. Πέτυχαν τον βασικό τους στόχο που ήταν η παραμονή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που θα εξυπηρετήσει τα σχέδια και των δυο. Άλλωστε, θα τους οδηγήσει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση και μαθηματικά πλέον της σωτηρίας.

Ήφαιστος – ΑΟ Φύλλου

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Ήφαιστος αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την 5άδα. Πλέον, κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΟΦ, παίζει για την παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί οι “ροσονέρι” να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, όμως η μεσοβδόμαδη ήττα τους στον Άγιο Γεώργιου τους έφερε σε απόσταση ενός τριπόντου από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν πλέον τα play off, απ’ όπου έχοντας πλεονέκτημα θα διεκδικήσουν την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ο Βασίλης Κούκλης έχει την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε παίκτες που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Αστέρας Δασοχωρίου – Αργεντινή Καρδίτσας

Με “όπλο” την έδρα ο νεοφώτιστος Αστέρας Δασοχωρίου θέλει να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο Παλμαρέ του. Είναι το φαβορί κόντρα στην ουραγό Αργεντινή, όμως οφείλει να το δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Θύμιου Κόκκαλη έχει κίνητρο, την 3η θέση (δίνει 2 πόντους στα play off) από την οποία απέχει μόλς δύο βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουν χωρίς άγχος για το καλύτερο κι ό,τι βγει.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – Προδρομιακός

Ο Θεσσαλικός στη Ματαράγκα είναι πολύ δυνατός. Μάλιστα, τώρα που βρέθηκε στην 3η θέση, δεν έχει καμιά διάθεση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το ματς κόντρα στον Προδρομιακό, δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα έμπειρο και καλοδουλεμένο σύνολο, ικανό για ζημιές. Η ομάδα του Φώτη Ράικου έχει ουσιαστικά “κλειδώσει” την παραμονή, όμως μέχρι να το πετύχει και μαθηματικα δεν ησυχάζει. Παράλληλα, στόχος των φιλοξενούμενων είναι να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
podosfairo topiko mpala

Α' ΕΠΣΚ 2018-19 Ηρακλής Σοφάδων - Δόξα Μητρόπολης:Το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής!

Next Article
tsitsipas dubai

Νέα ήττα για τον Τσιτσιπά από Μεντβέντεφ!

Related Posts