Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Τ. Πύλης: Συνελήφθη 46χρονος για κλοπή πετρελαίου

Πύλη: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (12-09-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (11-09-2017) εισήλθε στον αύλειο χώρο οικίας 47χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από γεωργικό ελκυστήρα (20) λίτρα πετρελαίου. Σε νομότυπη έρευνα στην οικία του 46χρονου βρέθηκε η αφαιρεθείσα ποσότητα πετρελαίου,  κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σοφάδες: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου –σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, η 29χρονη, μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας σε ιστοσελίδα, σχετικά με την πώληση κινητού τηλεφώνου, έπεισε 46χρονο ημεδαπό να της αποστείλει την (05-09-2017) μέσω ταχυδρομικής επιταγής το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ, χωρίς να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία ποτέ, καθόσον ο 46χρονος δεν παράλαβε την τηλεφωνική συσκευή.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα (13-09-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, πέντε ναρκωτικά δισκία και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.

Αλόννησος: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (12-09-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αλόννησο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου, δύο υπήκοοι Ιταλίας, ηλικίας 32 και 29 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (12-09-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με αφορολόγητο χύμα καπνό, βάρους (362) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

21ος Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας

Next Article

Συνελήφθησαν 15 άτομα σε ειδικές αστυνομικές δράσεις

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”