Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Κ.: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

«Αυλαία» το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής

.

«Αυλαία» το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τον Α.Σ.Κ. να υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό τον Κόροιβο Αμαλιάδας

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής Ανδρών. Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, μετά την περυσινή παρθενική σεζόν στο πρωτάθλημα, με περισσότερη εμπειρία αλλά και διάθεση, ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Στην πρεμιέρα ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α1, οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη, για να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα που φέτος αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Με νέο πρόσωπο, καθώς ήδη προστέθηκαν εννιά καινούριοι παίκτες στο ρόστερ, αλλά και με φιλοδοξία και ενθουσιασμό, ο Α.Σ.Κ. μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα. Η προαγωνιστική προετοιμασία ολοκληρώθηκε και από τις 20 Αυγούστου μέχρι και προχθές, η ομάδα είχε τη δυνατότητα να δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις, ο κόουτς Γιάννης Τζήμας με τους συνεργάτες του Κώστα Κομποδιέτα, Γιάννη Μίσσα και Χρήστο Χαλίτσιο, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα, η ομάδα κλήθηκε στο διάστημα αυτό να ξεπεράσει προβλήματα και τραυματισμούς και πλέον, όλοι επικεντρώνουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ένα καθοριστικό ματς περιμένει τους «κυανόλευκους» καθώς θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί, το νέο πρωτάθλημα. Η νέα Α2 παρουσιάζεται ακόμη σαν άλυτος γρίφος, αφού αρκετές ομάδες προστέθηκαν στην κατηγορία, ενώ ακόμη κι εκείνες που παρέμειναν, έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό τους. Η κατηγορία είναι ακόμη… αχαρτογράφητη, γι’ αυτό και το παιχνίδι του Σαββάτου έχει ξεχωριστή σημασία. Οι αθλητές του Α.Σ.Κ., περιμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα, αλλά και τη δυνατότητα να αγωνιστούν μπροστά στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας. Η στήριξη των φιλάθλων, είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας και το κρίσιμο πλεονέκτημά της, στο μαραθώνιο που ξεκινά το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο Μάιο.

Μπάσκετ στο “Παλέρμο” με τους μαθητές των 5ου κ 16ου Δημοτικών Σχολείων

Στο αθλητικό κέντρο “Παλέρμο” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 5ου και του 16ου Δημοτικών Σχολείων Καρδίτσας. Παρόντες, ο κόουτς της ανδρικής ομάδας Γιάννης Τζήμας, ο υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών Γιάννης Χασιώτης, ο υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού του Α.Σ.Κ. Χρήστος Δεληγιάννης, αλλά και οι αθλητές Δημήτρης Γράβας, Παναγιώτης Ερμείδης, Ben Mockford, Θοδωρής Καρράς. Οι προπονητές μας μίλησαν στα παιδιά για την αξία και τα οφέλη του αθλητισμού και του μπάσκετ, ενώ στη συνέχεια οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν εντός γηπέδου με τους μαθητές, σε έναν ξεχωριστό αγώνα.
Ευχαριστούμε θερμά τις διευθύνσεις, τους δασκάλους και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των 5ου και 16ου Δημοτικών Σχολείων για την πρόσκληση και την ξεχωριστή εμπειρία.

ASK 5oDS 1

ASK 5oDS 2

ASK 5oDS 3

ASK 5oDS 4




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκινά η κατασκευή του αιολικού πάρκου στο Δήμο Μουζακίου

Next Article

Ασημίνα Σκόνδρα: Αδικούν, αγνοούν και υποβαθμίζουν την Καρδίτσα