Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας vs Τρίκαλα BC Aries σήμερα στο κλειστό της Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ υποδέχεται την Τρίτη στις 6 μ.μ. τα Τρίκαλα BC Aries σε φιλικό αγώνα

Πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα

Το πιο δυνατό φιλικό του παιχνίδι, δίνει την Τρίτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Η ομάδα της πόλης μας, υποδέχεται τα Τρίκαλα BC Aries, τη γειτονική ομάδα της Basket League.

Και για τις δυο ομάδες, αυτό είναι και το τελευταίο φιλικό ματς, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αγωνίζεται το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Χολαργό στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής, ενώ την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα, τα Τρίκαλα BC Aries φιλοξενούνται στο ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Α.Ε.Κ. στην αυλαία της Basket League.

Και για τις δυο ομάδες, το πρωτάθλημα ξεκινά με δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις και για τους δυο προπονητές, τόσο τον Κώστα Μέξα των Τρικάλων όσο και για τον Λευτέρη Καλογήρου του Α.Σ.Κ., το φιλικό ματς είναι ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε για να δουν το βαθμό ετοιμότητας των παικτών τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, το φιλικό ματς της Τρίτης, δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries, που καθιερώνονται πλέον, ως μια κλασική δύναμη της Basket League, αφού ξεκινούν αισίως, την πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία. Η ομάδα της Καρδίτσας, είχε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας, με απουσίες βασικών παικτών, όμως πλην του τραυματία Βαγγέλη Παπαδόπουλου ο οποίος επανέρχεται σταδιακά, οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται να είναι έτοιμοι για το φιλικό ματς αλλά και για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α2.

Ταυτόχρονα, στο φιλικό ματς, στο οποίο υπάρχει ελεύθερη είσοδος, οι φίλαθλοι της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

9eec194a259871f950d45d525a8d91ec




Total
0
Shares
Previous Article

Αυξημένο ενδιαφέρον νεοφυών επιχειρήσεων για το Prototype by ΤΕΕ

Next Article

Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας