Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας – Τρίκαλα B.C. Aries: “Καλάθια αλληλεγγύης”

Φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα την Πέμπτη στο κλειστό ανάμεσα σε Α.Σ.Καρδίτσας και Τρίκαλα B.C. Aries για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας

Ένα ξεχωριστό – από κάθε άποψη- παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι βρεθούν την Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας. Ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται τα Τρίκαλα B.C. σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η γειτονική ομάδα που συμμετέχει στην Α1 Εθνική, πολύ ευγενικά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Α.Σ.Κ. και θα τεθεί αντιμέτωπη της ομάδας της πόλης μας σε έναν αγώνα με διπλό χαρακτήρα. Καταρχήν είναι μια γιορτή του μπάσκετ που υπόσχεται πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές στιγμές, αλλά και ένα παιχνίδι που δίνει το μήνυμα της αλληλεγγύης της αθλητικής κοινότητας προς τους συνανθρώπους μας. Το εισιτήριο κοστίζει 5 € για τους ενήλικες με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά και τα έσοδα θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, στο πολύ σημαντικό έργο που έχει αναλάβει να στηρίξει τους συνανθρώπους μας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Τα Τρίκαλα B.C. Aries, είναι η μοναδική Θεσσαλική ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική, έχοντας σταθεροποιήσει μετά από τρεις σεζόν, την παρουσία της στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. Προπονητής της ομάδας ο Κώστας Φλεβαράκης, με πολύ σημαντική παρουσία και προσφορά στο ελληνικό μπάσκετ, βρίσκεται στην τρίτη του σεζόν ως προπονητής των Τρικάλων, ενώ στην αξιοσημείωτη καριέρα του ξεχωρίζουν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ το 1999 αλλά και η συμμετοχή στους τελικούς του πρωταθλήματος, η κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου με τον Κεραυνό Λευκωσίας το 2006, η παρουσία του σε ομάδες του εξωτερικού αλλά και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών της Σουηδίας για πέντε σεζόν, το διάστημα 2005-2010. Οι παίκτες που ξεχωρίζουν, είναι ο εκρηκτικός Βρετανός φόργουορντ Όβι Σόκο, ο διεθνής Καναδός γκαρντ Τζούνιορ Κάντουγκαν, ο πολυδιάστατος διεθνής Ισλανδός γκαρντ Χέρντουρ Βίλιαλμσον, ο Βρετανός σουτέρ Τζάστιν Ρόμπινσον, ο πολύ έμπειρος φόργουορντ με θητεία σε ομάδες του εξωτερικού Γιώργος Τσιάρας, ο Αμερικανός φόργουορντ Πολ Τζόουνς και ο συμπατριώτης του δυναμικός σέντερ Μπράντον Μπράουν, με τους δυο τελευταίους να είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο ρόστερ των Τρικάλων. Τα Τρίκαλα B.C. διανύουν την τρίτη τους περίοδο στην Α1, βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας και είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του βασικού τους στόχου που είναι η παραμονή στη Basket League.

Από την άλλη μεριά ο Α.Σ.Κ. με τη νίκη του την Κυριακή στην Κοζάνη απέναντι στους Διόσκουρους, έχει «κλειδώσει» την κατάκτηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα της πόλης μας καταφέρνει κάτι τέτοιο και αυτό αποτελεί δικαίωση για το μπάσκετ της Καρδίτσας, που παρά το γεγονός ότι έχει αναδείξει πολύ σημαντικούς αθλητές, δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει ανταγωνιστικές ομάδες πέραν της Γ’ Εθνικής.

Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής λόγω των Αποκριών αλλά και του προγραμματισμένου ρεπό, ο Α.Σ.Κ. με μεγάλη χαρά υποδέχεται τα Τρίκαλα B.C. Aries στην Καρδίτσα και καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν την Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο, για να παρακολουθήσουν μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ αλλά και να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας.

ASK_TRIKALA




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Λάρισα, κατηγορούμενα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Next Article

Ο Δήμος Τρικκαίων και η Ομάδα Εθελοντών, παρεμβαίνουν στα περιστατικά συγκρούσεων και βίας σε σχολικά περιβάλλοντα.