Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ:Στο κυνήγι των πλέι οφ ανόδου κόντρα στη Καβάλα!

ΑΣ Καρδίτσας

Αυλαία στην κανονική περίοδο της Α2 Εθνικής, με τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ να υποδέχεται την Καβάλα για την 30η αγωνιστική.

Οι «κυανόλευκοι» κυνηγούν τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Μακεδονίας, που παλεύει για τη σωτηρία της μέσω των πλέι άουτ που θα ακολουθήσουν. Με νίκη, ο Α.Σ.Κ. θα φτάσει να διεκδικεί τις πιθανότητές του για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, κάτι που εξαρτάται όμως και από τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, αφού όπως έχει σημειωθεί, οι ισοβαθμίες όπως φαίνεται, είναι εκείνες που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, στην κορυφή όσο και την ουρά.

Με νίκη, ο Α.Σ.Κ. θα είναι σε κάθε περίπτωση στην καλύτερη εξάδα της Α2, μένει να δούμε αν θα μπορέσει να βρεθεί και στην πρώτη πεντάδα και να συνεχίσει τη σεζόν στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου. Ο Α.Σ.Κ. ψάχνει λοιπόν μια ακόμη υπέρβαση και επικεντρώνει όλο του το ενδιαφέρον στο δικό του παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα, στο οποίο θέλει να πάρει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Καρδίτσας, με διαιτητική τριάδα τους κ.κ. Βαρδάλο, Στ.Ταρενίδη και Σιμητόπουλο.

Τιμώνται τρεις προπονητές που πρόσφεραν στο μπάσκετ και στο σύλλογο

Στο ημίχρονο του Σαββατιάτικου αγώνα, ο Α.Σ.Κ. θα τιμήσει τρεις προπονητές με πολύχρονη και δημιουργική πορεία στο μπάσκετ της Καρδίτσας αλλά και στο σύλλογο. Τρεις ενεργοί προπονητές που συνεχίζουν την πορεία τους στον τοπικό αθλητισμό και αξίζουν της αναγνώρισης και της εκτίμησης όλων. Πρόκειται για τον Κώστα Ναούμ (προπονητής του Α.Σ.Κ. την περίοδο 2008-2009 με άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ), το Σπύρο Παππά (προπονητής του Α.Σ.Κ. την περίοδο 2013-14 με άνοδο στη Γ’ Εθνική) και τον Κώστα Σερίφη (προπονητής του Α.Σ.Κ. την περίοδο 2003-2004 με άνοδο στη Γ’ Εθνική).

«Κληρώνει» στο ημίχρονο για το μεγάλο νικητή της λαχειοφόρου

Στο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου ολοκληρώνεται η λαχειοφόρος αγορά με στόχο την ενίσχυση του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ώστε η ομάδα μας να ανταποκριθεί στις τεράστιες –και οικονομικές- απαιτήσεις της Α2 Εθνικής. Ο κάθε λαχνός τιμάται 2,50 €, τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση όλων των τμημάτων του Α.Σ.Κ., ενώ ο μεγάλος τυχερός νικητής θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 500 €. Η ανοικτή κλήρωση θα γίνει στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου με αντίπαλο την Καβάλα στο κλειστό της Καρδίτσας.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article

«Τελευταία πράξη»της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΚ 2018-19.

Next Article
Στους «16» του Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς:Πρόκριση στους "8" της Μαδρίτης!

Related Posts