Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Η προσοχή στο Θεσσαλικό ντέρμπι

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αφήνει πίσω του την ήττα στην Τρίπολη και εστιάζει στο ματς με τον Ερμή Αγιάς

Η προσοχή στο Θεσσαλικό ντέρμπι

Το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αρκαδικό και μοιραία, έμεινε στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η έλλειψη επιθετικών λύσεων στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, έδωσε στον Αρκαδικό τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη, αφήνοντας τον Α.Σ.Κ. μόνο με την παρηγοριά της καλής αμυντικής λειτουργίας.

Στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής όμως, ο χρόνος για ξεκούραση, πόσο μάλλον για περαιτέρω ανάλυση δεν υπάρχει, καθώς κάθε Σάββατο η ομάδα πρέπει να παρουσιάζεται πανέτοιμη, έχοντας μπροστά της παιχνίδια με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας.

Έτσι, στον Α.Σ.Κ. Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι της Τρίπολης και εστιάζουν πλέον την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό με αντίπαλο τον Ερμή Αγιάς. Ένα κλασικό πλέον Θεσσαλικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο νεοφώτιστες στην κατηγορία ομάδες, που σίγουρα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Για τον Α.Σ.Κ. το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία, καθώς το πολύ δύσκολο πρόγραμμα, σε συνδυασμό με τις μέτριες εκτός έδρας εμφανίσεις, έχουν φέρει την ομάδα στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Ταυτόχρονα, είναι ένα Θεσσαλικό ντέρμπι, δεύτερο στη σειρά εντός έδρας μετά το ματς με την Α.Ε.Λ., με το κίνητρο για τη νίκη να γίνεται ακόμη ισχυρότερο.

Οι «κυανόλευκοι» ήδη από τη Δευτέρα ετοιμάζονται για τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ δεν λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών. Παρόλα αυτά, ο κόουτς Λευτέρης Καλογήρου και ο συνεργάτης του Κώστας Κομποδιέτας, περιμένουν από τους παίκτες να παρουσιαστούν πανέτοιμοι το Σάββατο, στο ματς που συγκεντρώνει το μπασκετικό ενδιαφέρον σε επίπεδο Θεσσαλίας. Ταυτόχρονα, όλοι στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ περιμένουν πρόσθετη ενέργεια και δύναμη από τον καλύτερο συμπαίκτη τους, τον καταπληκτικό φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, που έχει αγκαλιάσει την ομάδα και τη στηρίζει με μοναδικό τρόπο στο μακρύ και δύσκολο ταξίδι στην Α2.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα BC Aries: Τα εισιτήρια με Προμηθέα

Next Article

Δύο αγώνες εκτός έδρας το Σάββατο για τις ομάδες του ΣΠΑΚ

Related Posts