Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α’ ΕΠΣΚ 2018-19 Ηρακλής Σοφάδων – Δόξα Μητρόπολης:Το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής!

podosfairo topiko mpala

Με την 28η αγωνιστική και το ντέρμπι στους Σοφάδες, μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και της Νίκης να ξεχωρίζει θα συνεχιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) η δράση στην Α’ ΕΠΣΚ 2018-19.

Ταυρωπός – Σώκρατες

Από τα πλέον αδιάφορα παιχνίδια της αγωνιστικής. Ο Ταυρωπός έχοντας εδώ και μήνες μείνει εκτός στόχων, δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε δεν έχει να χάσει και τίποτε. Ο Σώκρατες από την πλευρά του μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα έχασε κάθε ελπίδα για 4άδα. Έτσι ο Γιάννης Ποντίκας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ μέσα στη χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάντως να κλείσουν θετικά τη σεζόν κι όσο ψηλότερα γίνεται.

Ηρακλής Σοφάδων – Δόξα Μητρόπολης

Το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής. Ο Ηρακλής έχει ανεβάσεις “στροφές” το τελευταίο διάστημα ενόψει και των play off. Με νίκη ξέρει ότι θα “κλειδώσει” την τρίτη θέση, ενώ θα μείνει και “ζωντανός” στη μάχη της κορυφής, από την οποία απέχει μόλις έναν πόντο. Το ματς κόντρα στην “σφιχτή” Δόξα είναι δύσκολο, όμως με σύμμαχο την έδρα οι “κιτρινομπλέ” θα παλέψουν για το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι του Μάκη Ριζογιάννη, γνωρίζουν πως η αποστολή τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Χωρίς άγχος θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό αν έρθει θα έχει βαθμολογικό και ψυχολογικό όφελος.

ΑΟ Κρανέας – Ατρόμητος Παλαμά

Μονόπλευρο το κίνητρο σε αυτή την αναμέτρηση και είναι από πλευράς φιλοξενούμενων. Παρά το γεγονός ότι ο ΑΟ Κρανέας είναι αδιάφορος βαθμολογικά την έκανε τη ζημιά στον ΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά συνδυάζοντας εμπειρία με το ταλέντο. Παίζουν σε κάθε ματς για τη νίκη και αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Σε αυτή τη δύσκολη έξοδο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το θετικό μομέντουμ. Κάθε απώλεια πλέον κοστίζει και οι “πράσινοι” το γνωρίζουν καλά αυτό. Θα ψάξουν το διπλό για να παραμείνουν σε τροχιά πρωτιάς.

Παλαμαϊκή – ΑΟ Αγναντερού

Μια αναμέτρηση στην οποία βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν μόνο οι γηπεδούχοι. Η ομάδα του Γιώργου Πανταζή κυνηγά την ΑΕΛ, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα ενόψει play out. Βέβαια, η αποστολή της κόντρα στον ποιοτικό ΑΟΑ είναι δύσκολη. Οι “βυσσινί” από τη μεριά τους διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες για 4άδα. Ήδη σκέφτονται τη νέα σεζόν. Αυτό ίσως του κάνει λίγο πιο ευάλωτους στον αντίπαλο.

ΑΕ Λεονταρίου – ΑΕ Καππαδοκικού

Ενδιαφέρουσα μάχη στο Λεοντάρι. Η ΑΕΛ θέλει να εξασφαλίσει την 13η θέση που δίνει δύο βαθμούς στα μπαράζ παραμονής. Πέρα από βαθμολογικό όφελος μια νίκη σε αυτό το ντέρμπι της ουράς μπορεί να της τονώσει και τον παράγοντα ψυχολογία. Στην απέναντι πλευρά η ομάδα του Βαγγέλη Σαλταγιάννη μετά τη μεδοβδόμαδη σπουδαία νίκη κόντρα στον Πάμισσο, θέλει το τρίποντο ελπίζοντας σε καλά νέα από Καλογραιανά. Δεν είναι εύκολο όμως οι “κιτρινόμαυροι” διαθέτουν ορισμένους παίκτες με εμπειρία που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Νέα Νίκη Καμινάδων – ΑΟ Μυρίνης

Μονόπλευρο το κίνητρο στο ματς των Καμινάδων κι είναι με το μέρος της γηπεδούχου. Η Νίκη βρίσκεται στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν σε μπαράζ παραμονής. Δεδομένου όμως ότι αποσύρθηκε ο Διγενής, η συμμετοχή των “βυσσινί” στα play out, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Έτσι αυτά τα ματς είναι μια καλή πρόβα ενόψει των επόμενων πολύ δύσκολων αγώνων. Ο ΑΟΜ από τη μεριά του έχει εξασφαλίσει την σωτηρία. Παρ’ όλα αυτά οι “κυανόλευκοι” παίζουν σε κάθε ματς για τη νίκη. Η έλλειψη όμως κινήτρου κάνει την ομάδα του Κώστα Τσίλια πιο ευάλωτη.

Πάμισσος – Αστέρας

Σημαντικό παιχνίδι αναμένεται στα Καλογραιανά. Οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά. Οι γηπεδούχοι, μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα στο Καππαδοκικό, κινδυνεύουν είδαν την ΑΕΚ να βρίσκεται μόλις ένα τρίποντο πίσω. Από την άλλη πλευρά ο πρωτοπόρος Αστέρας έχοντας πολύ καλή ψυχολογία από το δύσκολο διπλό στη Μυρίνη, θα επιδιώξει το διπλό με σκοπό να φτάσει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της πρωτιάς. Εδω που έχουν φτάσει τα πράγματα, αν υπάρξει ισοβαθμία με τον Ατρόμητο, θα παίξουν ρόλο και τα γκολ της επίθεσης. Έτσι, δεν φτάνουν μόνο οι νίκες πλέον αλλά και τα τέρματα που σκοράρουν.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
xarma fotia slide

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Φωτιά σε οικία στο Χάρμα

Next Article

Α1 ΕΠΣΚ 28η αγωνιστική: Όλα τα βλέμματα στη Μαραθέα!

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”