Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α’ ΕΠΣΚ: ΑΟ Κρανέας, ΑΟ Αγναντερό (13η αγωνιστική)

 

Ισόπαλο τελείωσε το ντέρμπι της Μητρόπολης ανάμεσα σε Δόξα και Ηρακλή Σοφάδων, με τους «Ροπαλοφόρους» να διατηρούνται στην κορυφή μετά και τη 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΚ.

Το αποτέλεσμα αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Σώκρατες σε μία θεαματική ανατροπή κόντρα στον Ταυρωπό που τον διατήρησε για 11ο (!) ματς χωρίς ήττα και έτσι πλέον βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

Ο Ατρόμητος Παλαμά έσωσε το βαθμό στο β’ ημίχρονο κόντρα στον ΑΟ Κρανέας, ενώ ο ΑΟ Αγναντερού υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην ουραγό Παλαμαϊκή. Αστέρας και ΑΕ Καππαδοκικού επέστρεψαν στις νίκες, ενώ δεύτερη διαδοχική νίκη σημείωσε ο ΑΟ Μυρίνης που ξέφυγε με +7 από τα πλέι-άουτ.

Τέλος, ο ΑΟ Καρδίτσα τα…χρειάστηκε κόντρα στον Διγενή αλλά επικράτησε με 1-3 και ανέβηκε στην 3η θέση, στο -2 από τον Ηρακλή Σοφάδων.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Σώκρατες – Ταυρωπός 4-3 (1-2 ημίχρονο)

Διγενής Αρτεσιανού – ΑΟΚ 1-3 (0-0 ημίχρονο)

Δόξα Μητρόπολης – Ηρακλής Σοφάδων 0-0

Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟ Κρανέας 2-2 (1-2 ημίχρονο)

ΑΟ Αγναντερού – Παλαμαϊκή 1-1 (0-0 ημίχρονο)

ΑΕ Καππαδοκικού – ΑΕ Λεονταρίου 2-0 (1-0 ημίχρονο)

ΑΟ Μυρίνης – Νέα Νίκη Καμινάδων 2-1 (1-0 ημίχρονο)

Αστέρας – Πάμισσος Καλογραιανών 2-0 (2-0 ημίχρονο)

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟ Κρανέας

Ψυχωμένα μπήκε στο ματς ο ΑΟ Κρανέας που πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στον Ατρόμητο. Το 0-1 έγινε στο 13′ από φάουλ του Δημήτρη Κανιούρα και κεφαλιά του Γκινή, ενώ στο 24′ το πέναλτι που κέρδισε ο Βάιος Κανιούρας και εκτέλεσε ο ίδιος διαμόρφωσε το 0-2. Ο Ατρόμητος μείωσε άμεσα στο 26′ σε 1-2 με διαγώνιο πλασέ του Παληγιάννη. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 57′ ο Θανάσης Μαντέλας, επιστρέφοντας στα γκολ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΟ Κρανέας πραγματοποίησε τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο, αφού αποχώρησαν λόγω τραυματισμών οι Ηλίας Κανιούρας, Δημήτρης Κανιούρας και ο σκόρερ Γκινής.

ΑΟ Αγναντερού – Παλαμαϊκή

Δύο χαμένοι βαθμοί για τον ΑΟ Αγναντερού, ένας πολύτιμος για την Παλαμαϊκή! Στο 68′ ο Βασίλης Γκαρνάρας έκανε το 1-0 κι ενώ νωρίτερα χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ από τους γηπεδούχους. Ο Παναγιώτης Σαΐνης στο 88′ «λύτρωσε» τους φιλοξενούμενους για το τελικό 1-1. Στο 90′ αποβλήθηκε για την ομάδα του Παλαμά ο Μάκης Κατσάρας.

Η επόμενη (14η) αγωνιστική (15/12):

Διγενής Αρτεσιανού – Σώκρατες

Ταυρωπός – Δόξα Μητρόπολης

ΑΟΚ – Ατρόμητος Παλαμά

Ηρακλής Σοφάδων – ΑΟ Αγαντερού

ΑΟ Κρανέας – ΑΕ Καππαδοκικού

Παλαμαϊκή – ΑΟ Μυρίνης

ΑΕ Λεονταρίου – Αστέρας

Νέα Νίκη Καμινάδων – Πάμισσος Καλογραιανών




Total
0
Shares
Previous Article

Χειμερινή στέγη σε άστεγους και φέτος από τον Δ. Τρικκαίων

Next Article

Α1 ΕΠΣΚ ΑΕ Μουζακίου: «Κολλήσαμε στη λάσπη»