Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αφωνία Ν.Δ. και Κυρ. Μητσοτάκη

Πριν  λίγες μέρες οι Financial Times αποκάλυψαν ότι οι ελληνικές αρχές προέβησαν στις 4 Ιουλίου σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στην οικία του Χρ. Σκλαβούνη, σχετικά με διεθνή έρευνα για φοροδιαφυγή της ελβετικής τράπεζας UBS, της οποίας ο εξεταζόμενος υπήρξε επί χρόνια υψηλόβαθμο στέλεχος.

Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξακολουθούν να σιωπούν σχετικά με την τοποθέτηση του πρώην στελέχους της τράπεζας UBS, Χρήστο Σκλαβούνη, στη θέση του υπευθύνου για τα θέματα ανάπτυξης στο κόμμα τους.

Από τη λίστα Λαγκάρντ ως τη λίστα Μπόργιανς και από τον Παπασταύρου ως την υπόθεση Σκλαβούνη, η Ν.Δ. πιστεύει ότι το πέπλο σιωπής, που μπορεί να απλώσει με τη βοήθεια των προθύμων και φιλικών ΜΜΕ, μπορεί να κρύψει την ένοχη στάση της απέναντι σε θέματα ηθικής τάξης, διαχείρισης δημοσίου χρήματος και υποθέσεων  που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον.

Όσο κι αν κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης, η Siemens, το φέσι 300.000 ευρώ της εταιρείας “Κήρυξ Α.Ε.” στην Τράπεζα Πειραιώς, ο Στ. Παπασταύρου και ο Χρ. Σκλαβούνης υπενθυμίζουν στους πολίτες πως για τη Ν.Δ. η ανάπτυξη είναι ταυτισμένη με τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Βόλεϋ: Οι 16 της Προεθνικής Παμπαίδων 2016

Next Article

Τα στρατόπεδα «Λουμάκη» και «Κιούση» αποδίδονται στο λαό της Καρδίτσας

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…