Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αυστηρές κυρώσεις για τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις στη ΔΕΥΑ Σοφάδων

Για την άμεση εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και των αυστηρών κυρώσεων που προβλέπονται, προειδοποιεί η ΔΕΥΑ Σοφάδων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατόπιν της αριθ. 107/30-08-2017 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, η ΔΕΥΑΣ εφαρμόζει τα προβλεπόμενα από τον Ν.4483/2017 περί ρύθμισης ανεξόφλητων οφειλών.

Συγκεκριμένα οι ανεξόφλητες οφειλές προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων που έχουν βεβαιωθεί έως τις 30-09-2017 μπορούν να εξοφληθούν είτε εφάπαξ με πλήρη απαλλαγή των προσαυξήσεων, είτε μέχρι και σε 100 δόσεις και μείωση των προσαυξήσεων κατά 50% – 80% κατά περίπτωση, με ελάχιστο ποσό δόσης τα 20,00€.

Για την ένταξη στην ρύθμιση απαιτείται η προσέλευση του καταναλωτή στα γραφεία της ΔΕΥΑ Σοφάδων, Αγ. Γεωργίου 26 (στο κτίριο του ΚΑΠΗ Σοφάδων 2ος όροφος) και η υποβολή σχετικής αίτησης, μέχρι τις 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, για όσους οφειλέτες – υδρολήπτες δεν έχουν ενταχθεί στην παραπάνω ρύθμιση, η Δ.Ε.Υ.Α.Σ. θα προβεί, όπως υποχρεούται, σε άμεση εφαρμογή όσων προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, ήτοι:

  • Διακοπές παροχών ύδρευσης με ανεξόφλητες οφειλές
  • Υποβολή στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του κράτους (ΔΟΥ), καταστάσεων με όλους τους οφειλέτες προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Σ., για τη λήψη σχετικών μέτρων (δέσμευση Α.Φ.Μ., λογαριασμών κ.λπ.)
  • Άσκηση κάθε ένδικου μέσου

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων στο τηλ. 2443023603.




Total
0
Shares
Previous Article

Στους «8» της Θεσσαλίας ο Γ.Σ. Μουζακίου (φωτο-video)

Next Article

Επιστολή διαμαρτυρίας παραγωγών της ΤΚ Καρποχωρίου στον ΕΛΓΑ

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…