Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αυλαία τη Δευτέρα των Θεοφανίων για το «Μαγεμένο Δάσος»

mdasos.3

Στο χώρο του Παυσίλυπου στη 1μμ η τελετή λήξης

Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει το «Μαγεμένο Δάσος» με τους συντελεστές και τη Δημοτική αρχή να προετοιμάζουν την τελετή λήξης. Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Παυσίλυπου την ημέρα των Θεοφανίων 6 Ιανουαρίου και ώρα 1μ.μ. μετά τον Αγιασμό των υδάτων. Οι συντελεστές και η δημοτική αρχή έχουν αρχίσει τις σχετικές προετοιμασίες και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, η τελετή θα πραγματοποιηθεί είτε στο χώρο του άλσους είτε στο αναψυκτήριο.

Εν τω μεταξύ απόλυτα ικανοποιημένη εμφανίζεται η Δημοτική Αρχή από την όλη διοργάνωση και από τη λειτουργία του θεματικού πάρκου. Το πάρκο αναμένεται να φτάσει μέχρι και την ημέρα της ολοκλήρωσης του, στις 6 Ιανουαρίου, τους 100.000 επισκέπτες. Επισκέπτες που στην κυριολεξία ήρθαν σχεδόν από κάθε σημείο της Ελλάδας είτε με οργανωμένες εκδρομές είτε και μεμονωμένα. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι όλοι τους έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Καρδίτσα και από το θεματικό πάρκο. Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν είχε πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά οι οποίες μάλιστα ήταν δωρεάν και γενικότερα υπήρχαν ενδιαφέροντα θέματα για τους επισκέπτες.

 Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος δήλωσε σχετικά: «Φέτος βάλαμε τις βάσεις για κάτι μεγαλύτερο. Ακουμπήσαμε στην Παυσιλυπούπολη και δημιουργήσαμε το «Μαγεμένο Δάσος». Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες από κάθε σημείο της Ελλάδας. Βρέθηκαν στον Δήμο μας και επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι περισσότεροι έμειναν ικανοποιημένοι και από το στολισμό  και το φωτεινό διάκοσμο και τα σχόλια τους ήταν θετικά και επαινετικά για την πόλη μας.

Δεκάδες ήταν και οι θετικές αναφορές στα Μέσα Ενημέρωσης τοπικά και πανελλαδικά. Από την αρχή μιλήσαμε για εξωστρέφεια που χρειάζεται να αποκτήσει ο Δήμος μας και νομίζω ότι κάναμε φέτος μια καλή αρχή. Δεν εφησυχάζουμε, σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας καθώς πιστεύουμε ότι τρέχουμε σε αγώνα αντοχής και όχι αγώνα ταχύτητας». Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ακόμη ότι προσεχώς εξετάζεται η περαιτέρω ανάδειξη του Παυσιλύπου ως σημείο αναφοράς και χώρος επισκέψεων της πόλης.

«Θεωρούμε ότι το Παυσίλυπο ανήκει στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και στόχος μας είναι αυτό το πλεονέκτημα να το αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά. Στην τελετή λήξης θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους συντελεστές του «Μαγεμένου Δάσους».

ccdb03343c924c2f9eb8c27638d4db4d

mdasos.3

mdasos.2

mdasos.5

 




Total
0
Shares
Previous Article
epsk a 1

Α1 ΕΠΣΚ 14η αγωνιστική (2019/20) Αποτελέσματα!

Next Article
lekkas

Αυτοψία Λέκκα για κατολισθήσεις σε Καταφύγι και Καλλίθηρο