Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασ. Σκόνδρα: Έντιμος πολιτικός λόγος, φτάνει ο μύθος και η πλάνη

Σε νέες περιπέτειες εισέρχεται η «πληγωμένη» χώρα μας, επειδή έτσι αποφάσισε ένας ανεύθυνος πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας, θέλοντας να λύσει τα εσωκομματικά του προβλήματα, που ο ίδιος δημιούργησε, αγνοεί – για πολλοστή φορά- την πατρίδα και δραπετεύει, ανίσχυρος να ελέγξει τα κομματικά του στελέχη, που στην ουσία, αποκαλύπτουν τον πραγματικό σκοπό του ΣΥΡΙΖΑ, την έξοδο δηλαδή, από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε.

Η χώρα μας, μετά από 8 μήνες, ζει πρωτοφανείς πολιτικά και οικονομικά καταστάσεις. Βρίσκεται υπό κατάρρευση. Οι Τσίπρας – Καμμένος, κατάφεραν να μετατρέψουν μια χώρα που βάδιζε με σταθερά, ευρωπαϊκά βήματα, σε χώρα με ανυπέρβλητα εμπόδια σε όλους τους τομείς.

Η διεξαγωγή των εκλογών, είναι πια γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι τώρα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες γνωρίζουν τα ψέματα, που σωρηδόν εξαπέλυαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, για να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού.

Έχουν καταλάβει, ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν μια απάτη και ότι τα 12 εκατομμύρια παροχές, έγιναν 14 εκατομμύρια μέτρα δυσβάστακτα.

Η Χώρα δεν χρειαζόταν εκλογές, που θα φέρουν και νέα μέτρα, χρειαζόταν σωστή και αποφασιστική διακυβέρνηση. Από τη στιγμή όμως που αποφασίστηκαν, πρέπει να διεξαχθούν αφ΄ενός με ηρεμία και ψυχραιμία και αφ΄ετέρου να φέρουν το καλλίτερο αποτέλεσμα, για την πατρίδα μας και τους πολίτες.
Η παραίτηση Τσίπρα, σηματοδοτεί το τέλος του μύθου και της πλάνης. Είναι η αρχή μιας εποχής μακριά από ακρότητες, θυμό και τυφλές επιλογές.

Αποδείχθηκε περίτρανα, ότι ο λαϊκισμός που τόσο καλά τον χειρίζονται οι Τσίπρας και Καμμένος , είτε δηλαδή από αριστερά είτε από δεξιά προέρχεται, μόνο συμφορές μπορεί να φέρει και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί μέσα στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με κούφια λόγια και υποσχέσεις, έχει ανάγκη από μεταρρυθμίσεις, αλλαγές και την στήριξη των εταίρων της, για να αναπτυχθεί και να παράξει το πλούτο που της χρειάζεται.

Αυτή είναι η αλήθεια και οφείλουμε να έχουμε ως γνώμονα τη δύναμη της λογικής και να παραμερίσουμε τις αυταπάτες.

Είναι η στιγμή να αποδεχθούμε με θάρρος, ότι από την κοινωνική και οικονομική κρίση, θα βγούμε μόνο με προσπάθεια και ακολουθώντας έναν και μόνο αξιακό κώδικα, που θα έχει ψηλά την ειλικρίνεια, την σοβαρότητα, την διαφάνεια και την δικαιοσύνη.

Να ακούμε τον έντιμο πολιτικό λόγο, να αγαπήσουμε την αλήθεια και την ευθύτητα. Ο παράδεισος που κατά καιρούς κάποιοι υπόσχονται, έχει αποδειχθεί όλες τις φορές απατηλός και κάλπικος. Οι σειρήνες όσο γλυκιά και αν ακούγονται, μας παρασύρουν στην άβυσσο.

Η ευθύνη τώρα, βαρύνει τους πολίτες.
Περιθώρια για πειράματα και δοκιμές δεν υπάρχουν, άλλωστε η δοκιμή της 25ης Ιανουαρίου έχει απτά αποτελέσματα.
Τώρα κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει.
Όλοι γνωρίζουμε και όλοι μπορούμε να συγκρίνουμε και να επιλέξουμε λοιπόν, στις προσεχείς εκλογές ανάμεσα:
Στην αλήθεια και στο ψέμα
Στην ευθύνη και στην ανευθυνότητα
Στην γνώση και στην απειρία
Στην σταθερότητα και στην αστάθεια
Στην προοπτική και στην οπισθοδρόμηση
Στην σίγουρη ευρωπαϊκή πορεία και στην τριτοκοσμική κατάσταση
Όλοι τώρα γνωρίζουν, ποια είναι εκείνη η πολιτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την ευημερία.
Ποια είναι εκείνη η παράταξη, που έχει δικαιωθεί ιστορικά.

Ασημίνα Σκόνδρα
πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Σχολικά βοηθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου Τρικκαίων

Next Article

Δήλωση του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Χρήστου Σιμορέλη, για τις εκλογές

Related Posts

Ελ. Τζανακούλη: Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ – Η νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις Παρακολουθώντας σήμερα τον απολογισμό των πεπραγμένων του …