Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Ενημερωτική ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

.

 Ενημερωτική ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνει την Τετάρτη 2 Μαΐου στο δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ).

 Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τρεις διαλέξεις από Αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά τη διάρκεια των οποίων θα αναλυθούν με απλό και σαφή τρόπο οι κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του διαδικτύου καθώς επίσης και οι κανόνες ασφαλούς συμπεριφοράς από τους χρήστες, με τη βοήθεια των οποίων δεν θα πέσουν θύματα αυτών των κινδύνων. Με τις εμπειρίες τους οι Αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρουσιάζονται ιδιαίτερα χρήσιμοι για τους χρήστες, αφού μπορούν να τους μεταδώσουν τις καλές συμπεριφορές και να τους βοηθήσουν να αναγνωρίζουν τους όποιους κινδύνους.

 Οι δύο πρώτες πρωινές διαλέξεις θα γίνουν σε κοινό μαθητών της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ η τρίτη που  θα γίνει στις 16:00’ απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και σε οποιονδήποτε θέλει να είναι καλά ενημερωμένος.

Η είσοδος φυσικά είναι δωρεάν.

afisa hlektroniko final print

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Γεώργιος Ζαρχανής

Ο Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Γούσιας

 




Total
0
Shares
Previous Article

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

Next Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα