Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αστυνομικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

από 11.00 ώρα της 30.08.2015 έως 08.00 ώρα της 31.08.2015

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη χθες (30-08-2015) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης και καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (30-08-2015) το μεσημέρι στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης (σε μορφή βράχου). Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης (6) μηνών, για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
                                   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————– ————————————————————
        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία Συνελήφθη χθες (30-08-2015) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Καρδίτσας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου, το οποίο κατασχέθηκε.

 




Total
0
Shares
Previous Article

24 συλλήψεις στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους

Next Article

Κατασκευάζονται αποχετευτικοί αγωγοί στο Αγναντερό

Related Posts