Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κρίσιμο το ματς με τον Τρίτωνα για τον ΑΣΚ!

ΑΣ Καρδίτσας

 

Με ένα δύσκολο παιχνίδι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, υποδέχεται τον Τρίτωνα για την 19η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Η δυσκολία του παιχνιδιού, εντοπίζεται τόσο στην εικόνα των δυο ομάδων μετά τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όσο και στον αντίπαλο, την ομάδα του Τρίτωνα. Νεοφώτιστος στην κατηγορία, αλλά και ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, ο Τρίτωνας ιδρύθηκε το 1942 και οφείλει το όνομά του στο υποβρύχιο «Τρίτων», το οποίο βυθίστηκε από τους Ιταλούς κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μετρά 11 σεζόν στην Α’ Εθνική με τελευταία το 1978-79, ο Τρίτωνας επέστρεψε τα τελευταία χρόνια δυναμικά στο προσκήνιο, φτάνοντας το καλοκαίρι στην άνοδο στην Α2 Εθνική.

Ο Μιχάλης Μιχελάκος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, ενώ από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο σκόρερ Νίκος Κόκκαλης, ο Σέρβος φόργουορντ Νίκολα Στανόγεβιτς, αλλά και οι έμπειροι Κούτουλας, Παπαδημητρίου, Καλαντζής, Παπαρέγκας και Μαλτέσιος, που συγκροτούν μαζί με τους υπόλοιπους ένα αξιόμαχο και συμπαγές σύνολο.

Ο Τρίτων παλεύει για την παραμονή του στην Α2 Εθνική, έχοντας πετύχει μερικές πολύ εντυπωσιακές νίκες, όπως τα «διπλά» στον Οίακα Ναυπλίου αλλά και το Διαγόρα Δρυοπιδέων, οπότε είναι δεδομένα ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος.

ΑΣ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Πανελληνιονίκης Παίδων ο Δημήτρης Παπακώστας

Πανελληνιονίκης Παίδων ο Δημήτρης Παπακώστας

Next Article
Αποκριάτικο party του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Αποκριάτικο party του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Related Posts