Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: να μην επηρεάζονται οι αγρότες από κακόβουλες φήμες

skondra 1

Ασημίνα Σκόνδρα: να μην επηρεάζονται οι αγρότες από κακόβουλες φήμες

Ούτε σκέψη δεν υπήρξε για επιβολή τελών κυκλοφορίας στα τρακτέρ

Το τελευταίο διάστημα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, διάφορες κακόβουλες φήμες ότι θα υποχρεωθούν οι αγρότες σε καταβολή τελών κυκλοφορίας για τα τρακτέρ και ως φυσικό επόμενο, επήλθε αναστάτωση στον αγροτικό κόσμο.

Έτσι, η βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα,  τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα, τόσο με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, όσο και με τον Υφυπουργό, αρμόδιο για τη φορολογική πολιτική κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, οι οποίοι κυριολεκτικά έμειναν έκπληκτοι με την ερώτηση της Βουλευτή.

Ήταν κάθετοι στις απαντήσεις τους, ότι δεν υπήρξε ποτέ, ούτε καν σκέψη, για κάτι τέτοιο.

Σε δήλωσή της η κ. Σκόνδρα τονίζει: «Η πολιτική της κυβέρνησης είναι η ελάφρυνση της φορολογίας και αυτό αποδεικνύεται με κάθε απόφαση που παίρνεται αυτούς τους 5 μήνες που βρίσκεται στην εξουσία.

Ό,τι νομοσχέδιο έχουμε ψηφίσει μέχρι σήμερα, είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως και ο προϋπολογισμός που συζητιέται αυτές τις ημέρες.

Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για την επιβολή τελών στους γεωργικούς ανελκυστήρες, αντιλήφθηκα ότι πρόκειται περί φήμης, χωρίς υπόσταση, όμως για να είμαι σε θέση δημόσια να τη διαψεύσω, επισκέφθηκα τον Υπουργό κ. Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο. Από τα πιο υπεύθυνα χείλη, λοιπόν, μεταφέρω την κάθετη διαβεβαίωση, ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση και ούτε ποτέ υπήρξε τέτοια σκέψη».

Στόχος και πρόθεσή μας, είναι η στήριξη των ανθρώπων της παραγωγής, γιατί αυτοί θα λειτουργήσουν και ως μοχλοί ανάπτυξης.

Προτρέπω λοιπόν τους αγρότες μας, να μην ακούνε και να μην αναστατώνονται από παρόμοιες φήμες, διότι εκτός από κακόβουλες, φαίνεται ότι αυτός είναι και ο στόχος τους: να δημιουργούν ρήξεις μεταξύ του κλάδου και των κυβερνώντων, αλλά και αγωνία στους ίδιους».

 

staikouras




Total
0
Shares
Previous Article
tsiaras tsiakos xrusoxoidis

Προωθείται η μεταφορά της Α.Δ. Καρδίτσας σε  κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες της υπηρεσίας

Next Article
Διανομή τροφίμων σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη με πρωτοβουλία της Π.Ε. Καρδίτσας

Διανομή τροφίμων σε συμπολίτες που το έχουν ανάγκη με πρωτοβουλία της Π.Ε. Καρδίτσας

Related Posts