Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των Aξιωματικών

Πενθεί η Ελλάδα και οι Ένοπλες Δυνάμεις, για τους τέσσερεις Αξιωματικούς, που εν ώρα καθήκοντος έχασαν άδικα τη ζωή τους.

Πενθεί η Ελλάδα και οι Ένοπλες Δυνάμεις,  για τους τέσσερεις Αξιωματικούς, που εν ώρα καθήκοντος έχασαν άδικα τη ζωή τους.

Θρηνεί η Καρδίτσα ιδιαίτερα, για τα δύο  άξια παιδιά της, Θωμά Αδάμο και Δημοσθένη Γούλα,  στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που  επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Μακρύς  ο κατάλογος  των Ελλήνων  ηρωικών αξιωματικών, που  θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος,  πολλοί  εκ των οποίων  καταγόμενοι  από το τόπο μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια  στις οικογένειες  των Αξιωματικών,  που έφυγαν πετώντας  για τον παράδεισο.

Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει και να συμπαρασταθεί, με πράξεις  και όχι με λόγια, στις οικογένειες των τεσσάρων Aξιωματικών.

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην  Αρχιλοχία  Βασιλική Πλεξίδα.

Ο λαός μας αισθάνεται ευγνωμοσύνη και περηφάνια,  για τις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που κάτω από δύσκολες συνθήκες  υπηρετούν την  πατρίδα μας , με  αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνησης και υψηλό φρόνημα,  εξασφαλίζοντας  την ειρήνη, την ασφάλεια και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Τα αισθήματα αυτά των Ελλήνων , εύχομαι να απαλύνουν τον πόνο  και την οδύνη,  στις οικογένειες των αδικοχαμένων Αξιωματικών μας.

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ. Βουλευτής  Ν. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

19η Απριλίου: Η Ημέρα του Φιλελληνισμού

Next Article

ΝΕ Σύριζα Καρδίτσας: Συλληπητήριο μήνημα για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών μας