Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: Η μεσαία τάξη θα μείνει παθητικός θεατής του αφανισμού της;

Με απίστευτη κυνικότητα  ο υπουργός Χουλιαράκης  ξεκαθάρισε, ότι «η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης  έγινε συνειδητά», από την καλή αριστερή μας κυβέρνηση.

Σαφέστατη δήλωση, από χείλη συριζαίων υπουργών,  αφού το ίδιο επιβεβαίωσε και ο Τσακαλώτος, βάση της οποίας προκύπτει, ότι κανένα μνημόνιο  δεν επέβαλε τους ασήκωτους φόρους, κάτι που  το δήλωναν κατά κόρον ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αλλά κάποιοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Επιλογή τους λοιπόν, η διάλυση των ελευθέρων επαγγελματιών, των μισθωτών, των εμπόρων, των συνταξιούχων, των επιχειρηματιών, των αγροτών , της παραγωγικής  Ελλάδας.

Σύμφωνα με  το Μαρξιστικό  τους μοντέλο,  όπως κατά καιρούς έχει εφαρμοστεί ανά τον κόσμο, το μέσον για να  τσακίσουν τη μέση οικογένεια,  είναι οι φόροι.

Η ραχοκοκαλιά βλέπετε της κοινωνίας, αλλά και της ελεύθερης  οικονομία είναι η μεσαία τάξη, που είναι και πληθυσμιακά ο κύριος όγκος των πολιτών.  Η  Μαρξιστική μας όμως κυβέρνηση μισεί την τάξη αυτή, διότι παράγει πλούτο, επιδιώκει την ιδιοκτησία, δημιουργεί ισορροπίες , κοινωνική ηρεμία και γενικά προλαμβάνει της κοινωνικές ρήξεις.

Η ταξική πάλη όμως και οι ταξικές συγκρούσεις,  στο μαρξιστικό τους μυαλό, είναι σημείο κυρίαρχο, αλλά και ο βασικός λόγος ύπαρξής τους.

 Ο στόχο είναι ένας , γενικευμένη φτωχοποίηση.

 Όλοι φτωχοί , στα συσσίτια, να ζουν με τα προνιακά επιδόματα του κράτους, για να μην σηκώνουν κεφάλι, για να είναι εξαρτώμενοι, ανασφαλείς,  εύκολα διαχειρίσιμοι και υπάκουα κομματικά πιόνια.

Χρύσωσαν δε το χάπι, λέγοντας,  ότι με τα έσοδα από την υπερφορολόγηση,  θα στηρίξουν τους οικονομικά ασθενέστερους.  Δηλαδή το επί πλέον πλεόνασμα, θα το μοιράσουν  σ΄αυτούς,  που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Υποκρισία.  Πρώτον διότι οι ίδιοι εξαθλίωσαν τους  ήδη οικονομικά ασθενείς, με την έμμεση φορολογία που επέβαλαν παντού και στα πάντα και δεύτερον,  διότι αφού μάζεψαν 14, 5 δις, προσανατολίζονται να μοιράσουν 1,1 δις. υπό τη μορφή εφάπαξ επιδόματος, όπως έκαναν και πέρυσι με το φιλοδώρημα που το βάφτισαν 13η σύνταξη.

Ισχυρίζονται ότι έτσι κάνουν κοινωνική πολιτική και αναδιανομή του πλούτου.

Πάλι υποκρισία, διότι ξέρουν ότι κάνουν αναδιανομή της φτώχειας ,της μιζέριας και της εξαθλίωσης.

Ο πλούτος τους ενδιαφέρει, αλλά  μόνο για τους εαυτούς τους , ποτέ δεν στόχευσαν στην παραγωγή νέου πλούτου, ώστε να διανεμηθεί  στο λαό.

Όσο για την κοινωνική πολιτική δεν την κάνεις με κεφάλαια που προέρχονται από φόρους, αλλά από παραγωγή.

Η πολιτική πραγματικότητα επιβάλει, να κατανοήσουν και να πιστέψουν όλοι όσοι τοποθετούν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους στη μεσαία τάξη, ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι απέναντι τους και τους καταστρέφουν.

Να αντιληφθούν και να συνειδητοποιήσουν, ότι ανεξάρτητα που τοποθετούν πολιτικά τον εαυτό τους, πρέπει να συστρατευτούν με τη  Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όχι μόνο γιατί πρέπει να φύγει το ταχύτερο αυτή η καταστρεπτική κυβέρνηση, αλλά διότι αυτά που έχει ανάγκη η χώρα και οι πολίτες της, είναι ταυτόσημα με την ιδεολογία και τα πιστεύω μας.

Μεταρρυθμίσει, επενδύσεις, θέσεις εργασίας είναι το τρίπτυχο, που θα μας βγάλει από τον βούρκο της ανέχειας , της  φτώχειας και της εθνικής κατάθλιψης.

Είναι το τρίπτυχο που στη ΝΔ πιστεύουμε, διακηρύττουμε και θα εφαρμόσουμε.

Ασημίνα Σκόνδρα

πρ .Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Σύλληψη 59χρονου στα Τρίκαλα για ναρκωτικά, αρχαία και όπλα

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Να «ποντάρουμε» στο ιδιωτικό σκέλος της οικονομίας για την έξοδο από την κρίση

Related Posts