Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ασημίνα Σκόνδρα: Επόμενο βήμα ο Κυριάκος Πρωθυπουργός

Από τη Δευτέρα αέρας αισιοδοξίας πνέει στη Νέα Δημοκρατία, που διαχέεται σε όλη την Ελληνική κοινωνία, διότι η παρουσία μιας μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης στη χώρα, είναι η λύση στα τραγικά αδιέξοδα, που έχει δημιουργήσει η σημερινή κυβέρνηση.

Μετά από 3,5 μήνες εσωκομματικής προεκλογικής διαδικασίας και παρά τις Κασσάνδρες που ήθελαν τη ΝΔ μπροστά σε διάλυση, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, απέδειξαν ότι πιστεύουν σ’ αυτή και στις αρχές της, όπως επίσης πιστεύουν, ότι από τη ΝΔ θα ‘ρθει και η ανάκαμψη της χώρας.

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος, σηματοδοτεί την ευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική και ρεαλιστική πορεία, που επιθυμούν οι πολίτες, που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία και που, εν κατακλείδι, έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γνωστός για τις σαφείς και πάγιες πολιτικές του θέσεις, τις οποίες διαχρονικά υποστηρίζει με θάρρος, σε όλη την πολιτική του διαδρομή μέχρι σήμερα.

Κατά την Υπουργική του θητεία, απέδειξε, ότι μπροστά στη επιτυχία του στόχου, δεν υπολογίζει κανένα πολιτικό κόστος. Φανατικός πολέμιος του λαϊκισμού, υπηρετεί μόνο την αλήθεια, κοιτώντας την πραγματικότητα κατάματα.

Απόλυτος εκφραστής της Νέας Δημοκρατίας, πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία, στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την ανάπτυξη, υπό το πλαίσιο πάντα νόμων και κανόνων.

Πιστεύει στον επιτελικό ρόλο του κράτους, στο κράτος δικαίου, την αξιολόγηση και την αξιοκρατία.

Μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ξέρει να ακούει, να εκτιμά καταστάσεις και να δίνει λύσεις.

Γνωρίζει και το έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους, ότι η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται διεύρυνση, οργανωτική αναδόμηση και ανανέωση σε ιδέες, ανθρώπους και προγραμματικό λόγο.

Με δεδομένη την μεθοδικότητα, την προσήλωση στους στόχους, το πολιτικό του αισθητήριο και την αποφασιστικότητα, πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα επιφέρει τις αλλαγές που χρειάζονται, συνθέτοντας απόψεις και ιδέες, θωρακίζοντας έτσι την συνοχή και την πολύτιμη ενότητα της παράταξης.

Ο ένατος Πρόεδρος της Ν.Δ., όπως και οι προηγούμενοι οκτώ, έχει την τύχη να στηρίζεται στην υπέροχη, πιστή βάση του κόμματος, να τον εμπιστεύονται και πολίτες έξω από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και να πλαισιώνεται από τρεις πρώην Πρωθυπουργούς, έμπειρα και μάχιμα στελέχη, που όλοι μαζί θα τον στηρίξουν να πετύχει, στο δύσκολο και βαρύ έργο που αναλαμβάνει.

Συνοδοιπόροι του επίσης, είναι και οι τρεις συνυποψήφιοί του, στους οποίους πρέπει να αναγνωρίσουμε τον ωραίο τους αγώνα και τον πολιτικό πολιτισμό που υπέδειξαν στους 3,5 αυτούς μήνες.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όχι μόνο για το μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε, αλλά για την ενωτική του στάση και τη μακροχρόνια σπουδαία προσφορά του στην παράταξή μας. Πιστεύω, ότι θα συνεχίσει να είναι, εκτός από αρωγός στο νέο Πρόεδρο, θεματοφύλακας της ομοψυχίας και της συσπείρωσης, μέσα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Με αρχηγό, λοιπόν τον Κυριάκο και δίπλα του όλοι μας, προχωράμε στη νέα αρχή της Νέας Δημοκρατίας, για να κατακτήσουμε και τη νέα αρχή της Ελλάδας, όταν η κεντροδεξιά θα γίνει κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.

Ασημίνα Σκόνδρα
πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Σημαντική στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου από φορείς και πολίτες στην εορταστική περίοδο

Next Article

Σε αποκατάσταση σημείων του οδικού κυκλώματος της Π.Ε. Καρδίτσας προβαίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts