Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αρχίζει η διανομή πορτοκαλιών στον Δήμο Πύλης

Σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 αφίχθησαν 5.200 τόνοι πορτοκάλια στον Δήμο Πύλης, με σκοπό να διανεμηθούν στους δικαιούχους του προγράμματος, σύμφωνα με την εφαρμογή του Κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ’ πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διανομή θα αρχίσει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στον χώρο του πρώην Κ.Α.Π.Η..

Η διανομή των πορτοκαλιών θα γίνει:

1) Στους κατόχους της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής κρίσης.

2) Στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)».

3) Οι ωφελούμενοι των παραπάνω προγραμμάτων κατά την παραλαβή την αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω.

1) α. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος Ανθρωπιστικής κρίσης την κάρτα σίτισης.

1) β. Οι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)»,την αίτηση τους ή τον αριθμό της αίτησης τους.

2. Ταυτότητα.

Αρχίζει η διανομή πορτοκαλιών στον Δήμο Πύλης




Total
0
Shares
Previous Article

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Next Article

Σχολικοί αγώνες ανωμάλου δρόμου από το Γυμνάσιο Πύλης

Related Posts